A szárítógép luxus?

Figyelt kérdés

Anyósom vágta a fejemhez a múltkor,hogy micsoda luxus a szárítógép.

Vettünk egy családi házat.Eddig albérletekben laktunk a férjemmel, egy gyerekkel és, amikor újat albit kerestünk fontos volt,hogy legyen szárítógép.

Nekem azért fontos, mert nem fogok száradó ruhákat kerülgetni.Rendetlenség, érzetét kelti zsúfolttá teszi a tereket.

Továbbá, nekem az alapelvem,hogy mindent minél hatékonyabban, minél kisebb emberi erőfeszítéssel kell megtenni.

Az egyetemen, mérnöki képzésen ezt verték a fejünkbe.

Az anyósomtól megkaptam,hogy "luxusfeleség" vagyok, meg leesik a karikagyűrű az ujjamról.

Nem nem esik le nem vagyok luxusfeleség.

A szárítógép legalább annyira alap dolog nálam legalábbis egy ingatlanban, mint a légkondi.21. századi háztartáshoz, ahol gyerekek is vannak, hozzátartozik.

Amikor otthon laktam, akkor is utáltam a rendetlenséget, amiket a száradó ruhák okoztak, de anyámat nem lehetett rávenni egy szárítógépre.

Az a generáció, (anyám meg anyós) kissé földhözragadt.Anyukám még a mosogatógépre is fintorgott, de aztán rájött, milyen jó.

máj. 19. 12:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
42%

Nem luxus.

Nekem is van amúgy, csak ágyneműre használom. 5-6 kg ruhát szoktam mosni (a gép 7 kg kapacitású), a szárítóba max 4-et lehet tenni elvileg, gyakorlatban meg 3-nál többet nem szárít meg rendesen, nyirkos marad és ugyanúgy teregethetem ki. Vagy 2-3 adagban szárítok meg egy mosást majdnem fél nap alatt, amíg megy egy adag, a többi addig ott bűzlik. Hát én erre nem érek rá. Az már csak a grátisz, hogy csomó ruhát bele sem lehet rakni, sok minden meg összemegy vagy épp majdnem vasalhatatlanra gyűrődik benne.

máj. 19. 16:25
 52/61 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mondd meg anyósodnak, hogy adjon hálát Istennek, hogy a fiáék ekkora luxusban tudnak élni!
máj. 19. 16:29
 53/61 anonim ***** válasza:
43%
Nem luxus, az ellenben a sznobság csúcsfoka, hogy burkoltan letrehányozol mást, mert ugye szerinted “rendetlenség”, hogy száradnak a ruhák…
máj. 19. 17:50
 54/61 anonim ***** válasza:
24%

"Nekem azért fontos, mert nem fogok száradó ruhákat kerülgetni.Rendetlenség, érzetét kelti zsúfolttá teszi a tereket."

Nos, nálam pl nem kell kerülgetni, erre van a mosókonyha. Oda való a szárítógép is. Micsoda proli dolog, hogy nálad nincs külön helyiség mosni, szárítani 🤦‍♀️

máj. 19. 17:53
 55/61 anonim ***** válasza:
66%
Ja, én is szeretném a kertben száradó ruha illatát, ha a sok bugris nem égetne mindig valami sząrt.
máj. 19. 20:00
 56/61 anonim ***** válasza:
74%

Hány évesek akik leszólják a szárítógépet, meg a klímát?

Nyuggerek?

Fiatalok és már boomerek?

Klímarettegők?

Kik vagytok?

máj. 19. 20:04
 57/61 anonim ***** válasza:
47%

#51: teljesen igazad van!

Soha nem értettem, mikor azt mondják, hogy átpakolnak a szárítóba és száraz.

Hogyan??

Nekem még olyan soha se soha nem volt, hogy egyszerre megszáradt volna benne minden. Ha erősebb programra tettem, roham tempóban tette tönkre a ruhákat. Már én is csak törölközők szárítására használom.

máj. 19. 20:14
 58/61 anonim ***** válasza:
51%

acelsziv

„A régi kondenzációs szárítógépek még elég sokat zabáltak óránként 5-6 KW között.”

„Az energiafogyasztás kb 800 W óránként”

Ezek szerint fogalmad sincs arról, mi a különbség a teljesítmény és a fogyasztás között. Pedig már sokan, sokszor leírtuk itt, hogy a fenti megfogalmazás értelmetlen.

máj. 19. 20:29
 59/61 anonim ***** válasza:
20%
A 44-es totális baromságot beszél. A szárítógépre, meg a klímára veri magát a panellakásában.
máj. 19. 20:33
 60/61 acelsziv ***** válasza:
0%
58-59 milyen érdekes... Csak nem két accounttal támogatod a baromságaidat? Tudom mi a különbség teljesítmény és fogyasztás között. Azért is írtam példát. Te kinéztél valamit és megörültél neki aztán megmutatták hogyan kell valakinek profin hülyét csinálnia magából. Panelra verem magam? Miért ne ha ez a panel többet ér az elhelyezkedése és állapota miatt mint egy családi ház az ország 90%-ában? Te valami csóró idióta lehetsz aki a saját nyomorát és butaságát akarja mások ekézésében kiélni. Menj inkább kapálni kisgyerek akkor legalább csinálsz valami hasznosat.
máj. 20. 02:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!