A szárítógép luxus?
Anyósom vágta a fejemhez a múltkor,hogy micsoda luxus a szárítógép.
Vettünk egy családi házat.Eddig albérletekben laktunk a férjemmel, egy gyerekkel és, amikor újat albit kerestünk fontos volt,hogy legyen szárítógép.
Nekem azért fontos, mert nem fogok száradó ruhákat kerülgetni.Rendetlenség, érzetét kelti zsúfolttá teszi a tereket.
Továbbá, nekem az alapelvem,hogy mindent minél hatékonyabban, minél kisebb emberi erőfeszítéssel kell megtenni.
Az egyetemen, mérnöki képzésen ezt verték a fejünkbe.
Az anyósomtól megkaptam,hogy "luxusfeleség" vagyok, meg leesik a karikagyűrű az ujjamról.
Nem nem esik le nem vagyok luxusfeleség.
A szárítógép legalább annyira alap dolog nálam legalábbis egy ingatlanban, mint a légkondi.21. századi háztartáshoz, ahol gyerekek is vannak, hozzátartozik.
Amikor otthon laktam, akkor is utáltam a rendetlenséget, amiket a száradó ruhák okoztak, de anyámat nem lehetett rávenni egy szárítógépre.
Az a generáció, (anyám meg anyós) kissé földhözragadt.Anyukám még a mosogatógépre is fintorgott, de aztán rájött, milyen jó.
szerintem a szárítógép egy átlag embernek nem luxus. nekünk is van, mégsem vagyok milliomos. hamar megszáradnak a ruhák, 1 óra alatt vagy lehet még kevesebb is.
egy idősebb generációnak lehet hogy luxusnak számít. ha jól kerestek megengedhetitek magatoknak.
Kérdező, ne hallgass az itteni hülyékre! Annyit nem képesek felfogni, hogy penészedik a fal a száradó ruháktól.
El nem tudom képzelni, hogy egy 120 ezer forintos gép, ami ráadásul hasznos is egy háztartásban, mitől luxus.
"Amíg vannak családok-emberek akiknek a napi betevő is alig alig van meg addig egy ilyen gép mindenképpen luxus."
Ennyi erővel moziba menni is luxus...
Dehogy luxus..
Kedves 4#. Dehogy eszi az áramot 😂 megsúgom, nem fogyaszt sokat.
Nálunk 3 gyerek mellett, alap, főleg télen. Én is és a gyerekeim is allergiások,( allergiás asztmás) sok minden mellett a penészre is. Télen eszemben sincs a lakásban szárítani a ruhákat, hogy betegek legyünk.
Nekem pont az a bajom, hogy még dolgot kell majd kerülgetni, ha van rá szükséged, ha nem. Emellett a ruha száradása mérnöki tervezés nélkül is megtörténik, nem kell még egy folyamatot felügyelnem, ami egyszerűbbé teszi.
Tapasztalatom szerint a szárítógép nem luxus, hanem inkább szükséges rossz ott, ahol egyébként is nedves a levegő. Hallottam olyanról, hogy valaki kis lakásban kiteregetett, és a tapéta elkezdett hólyagosodni a nedvességtől. Neki muszáj volt beszereznie szárítót.
Nem a luxuson van itt a hangsúly. Ki tudnám fizetni még se kell.
A felesleges energiafelhasználás a probléma és, hogy egy plusz szarral több van a lakásban.
Továbbra sem fogyaszt sokat, nem penészedik tőle a fal, gyorsabban száradnak a ruhák.
Különben meg nem neked kell kerülgetned, úgyhogy nem tudom mi a problémád.
31#
Aki a napi betevővel jön, annak el kellene gondolkodni mit csinál rosszul.
Persze sírni még mindig könnyebb 🙄
A szárítógép pedig , ha fejre álltok sem eszik sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!