Érdemes beszerezni szárítógépet a kicsi születése előtt vagy felesleges?
Ismerős említette, hogy nekik a legjobb vásár, amit a baba miatt vettek a szárítógép volt. Rengeteget kell mosni a kicsire, illetve időhiány miatt is jól jöhet. Hallottam már viszont olyat is, hogy sajnos tönkreteszi a ruhákat, nem szárít 100%-ig, hanem utána még van, amikt ugyanúgy ki kell teregetni, így annyira nem éri meg az árát.
Egyébként kifejezetten utálok teregetni/hajtogatni/vasalni, persze a hajtogatást nem úszom meg vele, de ha már időt tudok vele spórolni az is jó lehet.
Kérlek NE pontozzatok le senkit, szimpla véleményekre vagyok kíváncsi, erre a kérdésre nem létezik jó vagy rossz válasz.
Két gyerekem van, 3 dolog, amit nem adnék semmiért, az a szárítógép, mosogatógép és a robotporszívó.
A szárító nem tett tönkre nálam egy ruhát sem és mindent megszárít szépen.
Nekünk is van, és írtó hasznos.
A fiam extrém bukós volt, napi 4-5-6 ruhacsere, 1-2 naponta lepedő és matracvédő csere, és tucatnyi textilpelus..
Van nekem is de én csak a törölközőket és ágyneműket szárítom vele, nyáron imádom a kiteregetett ruha illatát, télen pedig a radiátor előtt másnapra meg is száradnak.
Annyival meg több mosás nem lett a baba miatt pedig 2 gyerekem van
Az egyik leghasznosabb gép a háztartásban. Mikor pici volt a gyerek, még nem volt, se mosogatógépem, ma már azt sem tudom, hogy élhettem nélkülük...
Plusz nekem a benti teregetéstől (télen) mindig fájt a fejem, a szárítógép ezt is megoldotta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!