Érdemes beszerezni szárítógépet a kicsi születése előtt vagy felesleges?
Ismerős említette, hogy nekik a legjobb vásár, amit a baba miatt vettek a szárítógép volt. Rengeteget kell mosni a kicsire, illetve időhiány miatt is jól jöhet. Hallottam már viszont olyat is, hogy sajnos tönkreteszi a ruhákat, nem szárít 100%-ig, hanem utána még van, amikt ugyanúgy ki kell teregetni, így annyira nem éri meg az árát.
Egyébként kifejezetten utálok teregetni/hajtogatni/vasalni, persze a hajtogatást nem úszom meg vele, de ha már időt tudok vele spórolni az is jó lehet.
Kérlek NE pontozzatok le senkit, szimpla véleményekre vagyok kíváncsi, erre a kérdésre nem létezik jó vagy rossz válasz.
Mi még a lakásunkban vettük, ahol nem akartam kerülgetni a szárítót és iszonyat nehezen száradtak a ruhák, mellette pedig brutál páratartalom volt és sokszor bebüdösödtek a ruháink. Ott is csak akkor használtuk, amikor nem lehetett erkélyre teregetni.
Amióta elköltöztünk a családi házunkba, szintén csak teraszra teregetős időszakon kívül használjuk és akkor sem mindig, mert elfér a ruhaszárító és a padlófűtéssel fél nap alatt megszárad kb. minden, plusz a páratartalomnak még jót is tesz... Az apróságokat szoktam betenni, meg az ágyneműket, zörölközőket, mert azokat utálom teregetni.
Egyébként egy alacsony hőfokon szárító hőszivattyús gép, de néhány gyerekruhán én azt tapasztaltam, hogy összeugranak tőle (főleg az olcsóbb Pepcosok). Más meg nem tapasztal ilyet, szóval nem tudom.
Én a lakásunkban nélkülözhetetlennek éreztem, itt most a házunkban inkább csak egy amolyan kényelmes plusz, ami olykor tök jól jön, de ennyi. Szóval szerintem élethelyzet függő.
3 gyerek
A világért nem adnám a számítógépem és a mosogatógépem, a legjobb barátaim 😅
"Nekünk 3 cica is van, a macskaszőrrel is sokat kínlódtunk, amíg nem volt szárító."
Mi az összefüggés?
16$
Gondolom arra célzott, hogy a szárító le szed minden szöszt, szőrt.
Az az összefüggés 16-os, hogy a szárítógép minden szöszt, szőrt összegyűjt a ruhákról. Nálunk is van kutya, macska, semmi nem szőrös így.
2. vagyok.
12-es vagyok. Igen, a macskaszőr miatt írtam.
Nálunk is csak úgy fér el, hogy a mosógép tetején van. Pici a fürdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!