Érdemes beszerezni szárítógépet a kicsi születése előtt vagy felesleges?
Ismerős említette, hogy nekik a legjobb vásár, amit a baba miatt vettek a szárítógép volt. Rengeteget kell mosni a kicsire, illetve időhiány miatt is jól jöhet. Hallottam már viszont olyat is, hogy sajnos tönkreteszi a ruhákat, nem szárít 100%-ig, hanem utána még van, amikt ugyanúgy ki kell teregetni, így annyira nem éri meg az árát.
Egyébként kifejezetten utálok teregetni/hajtogatni/vasalni, persze a hajtogatást nem úszom meg vele, de ha már időt tudok vele spórolni az is jó lehet.
Kérlek NE pontozzatok le senkit, szimpla véleményekre vagyok kíváncsi, erre a kérdésre nem létezik jó vagy rossz válasz.
kėrdező javaslom probåld ki elöször száritogép nėlkül vegyėl egy összecsukhato ruhaszárito ållvånyt ,tereges ki ha nem jön be akkor gondolkodj el gép våsårlåsån .
na azėrt vegyėl ilyen gėpet mert baråtnöd azt mondta vagy itt többsėg azt mondja.
én kiprobåltam nem jött be ,mikor le cserėltem a mosogėpet ami szárito programja is volt ,csak olyan mosogėpet vettem aminek nem volt szárito programja is ,inkább moson szėpen tisztán.
32, a mosó-szárítógépes tapasztalatot kár megosztani is. A kombi gépek NEM jók. Csakis a külön szárítógép ér valamit, de az mindent megér.
Nem, nem kell utána még teregetni is. A szekrény száraz program tényleg az. Szárítógépből rögtön a szekrénybe pakolható a ruha.
A kombigép szöszöl. A külön szárítógép meg eltávolítja a szöszt.
Agyonfűtött száraz levegőjű panelbe jó állványra teregetni is. Ahogy kertes házban is kevesebb szükség lehet rá.
De tégla, egyedi fűtéses lakásba áldás.
Előtte a penésszel küzdöttünk ill. helyünk se volt soha. Azóta minden problémát megoldott.
Pedig nekem kombi gépem van már jó sok éve és az sosem volt vele semmi bajom.
Nem tudom miért lenne szöszös.
A gumiperemen gyűlik össze a szösz. Mielőtt kiveszem belőle a dolgokat egy popsitörlővel lehúzom és semmi sem lesz szöszös.
Nekünk is kombi gépünk van, jól szárít. A gumiperemet kell takarítani és a szűrőit tisztítani. Nem kell utána teregetni, de arra figyelni kell, hogy mondjuk törölközőkkel nem teszek be gyűrődős felsőket, mert mire a törcsik megszáradnak, a felsőket mintha a tehén szájából venném ki. Ennyi hátránya van, de ez csak szokás kérdése. :)
Én teljesen elégedett vagyok vele, bár nálunk nincs hely külön gépekre, így nem is volt más opció, csak a kombi, vagy semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!