Jogilag megtehetem-e azt, hogy én is felállítok egy póznát a saját kerítésoszlopomra, amire felcsavarozok egy trapézlemezt, ezzel kitakarva azt a kamerát, ami a bejárati ajtómra van állítva?

Figyelt kérdés
A szomszéd kamerája a 2 m magas téglakerítésére van felállítva. Egy kameratartó oszlopon van 4 kamera, ezek különböző irányba néznek. Az egyik kamera telibe kapja a bejáratunkat.

2021. ápr. 9. 14:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
73%
Levikét inkább ne emlegesd :D
2021. ápr. 9. 19:17
 62/65 anonim ***** válasza:
40%
metrire kell?
2021. ápr. 9. 19:18
 63/65 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
44%

kandikamerasok elhitettek veled hogy az igazi kamera es most rajtad rohog az egesz orszag

bunozok, persze, te meg mesekonyben se lattal bunozot

vagy talan te egy masik kandikameras csapathoz tartozol?

2021. ápr. 9. 20:24
 64/65 anonim ***** válasza:
70%
Gyanús, hogy ugyanaz a trollkérdés, ami múltkor úgy lett feltéve, hogy a szomszéd házat épített és ő csak az elkészülte után vette észre hogy telibe ránéz az összes ablak és persze kukkolják is onnan... Csak most kamerával ugyanez.
2021. ápr. 9. 22:09
 65/65 anonim ***** válasza:
65%
#64; tényleg! Most már emlékszem én is! Gyanús volt....
2021. ápr. 9. 23:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!