Jogilag megtehetem-e azt, hogy én is felállítok egy póznát a saját kerítésoszlopomra, amire felcsavarozok egy trapézlemezt, ezzel kitakarva azt a kamerát, ami a bejárati ajtómra van állítva?
Vannak infrás álkamerák is.
Pont ez a lényegük, hogy ne lehessen megmondani, hogy valódiak-e, csak akkor lehet biztosra tudni, ha látod, hogy rögzítenek-e.
"Nincs csengőjük és látom, hogy az ismerősök, rokonok, akik jönnek hozzájuk, integetnek, mutogatnak nekik közvetlenül a kamerába, hogy helló, megjöttünk, nyisd ki a kaput. És ki is nyitják"
Ha hozzájuk mennek, akkor miért a te bejáratodban integetnek?
Oké hogy nem vagytok beszélő viszonyban, nem is azt mondtam hogy traccspartizni menj át..
Hanem hogy nyomatékosan kérd meg hogy azt az egy nyomvadék kamerát fordítsa odébb hogy ne hozzátok nézzen!..
A NAIH-ra tartozik.
Ők tudnak érdemben tenni ellene.
16: Olvasd vissza, amiket írtam! Van egy kameratartó oszlop, amin van 4 kamera. Az egyik a bejáratunkat figyeli, másik az utcát. Kinézek az ablakon és látom, hogy integetnek az utca felőli kamrába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!