Jogilag megtehetem-e azt, hogy én is felállítok egy póznát a saját kerítésoszlopomra, amire felcsavarozok egy trapézlemezt, ezzel kitakarva azt a kamerát, ami a bejárati ajtómra van állítva?
Figyelt kérdés
A szomszéd kamerája a 2 m magas téglakerítésére van felállítva. Egy kameratartó oszlopon van 4 kamera, ezek különböző irányba néznek. Az egyik kamera telibe kapja a bejáratunkat.2021. ápr. 9. 14:52
41/65 anonim válasza:
Ja persze...bizonyíték.... etad a felvételeket azoktól akikkel nem is beszélsz...😂😂😂😂
Paranoiás vagy!
42/65 anonim válasza:
Mondjuk nem csodálom hogy valaki kamerát szerel fel, ha a szomszédja olyan szinten lesi mint te őt...
44/65 anonim válasza:
Nekem igazi kamerám van és világít sőt kéken... Vesz is, tárol is. Igaz wifis kamera és ki is lehet kapcsolni a világítást.
45/65 anonim válasza:
hiába adnád oda a felvételeket, úgysem használják fel a bíróságon bizonyítékként....
46/65 anonim válasza:
47.-nek.
De. És meg ne magyarázd, hogy nem így van, mert PICIT, jobban értek hozzá.
47/65 anonim válasza:
"hiába adnád oda a felvételeket, úgysem használják fel a bíróságon bizonyítékként...."
Csak ha valami nemhivatalosan odakóklerkedett kameráról van szó, vagy eleve illegálisan figyel valamit.
48/65 anonim válasza:
"vagy eleve illegálisan figyel valamit."
Mint ahogy így is van.
49/65 anonim válasza:
A Teréz körúti robbantó esetében is felhasználták a boltok utcát néző felvételeit, csak szólok.
50/65 anonim válasza:
De nem egy privát ember felvételeit a szomszédról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!