Jogilag megtehetem-e azt, hogy én is felállítok egy póznát a saját kerítésoszlopomra, amire felcsavarozok egy trapézlemezt, ezzel kitakarva azt a kamerát, ami a bejárati ajtómra van állítva?

Figyelt kérdés
A szomszéd kamerája a 2 m magas téglakerítésére van felállítva. Egy kameratartó oszlopon van 4 kamera, ezek különböző irányba néznek. Az egyik kamera telibe kapja a bejáratunkat.

2021. ápr. 9. 14:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
74%
"hiába adnád oda a felvételeket, úgysem használják fel a bíróságon bizonyítékként...." Szabad bizonyítás van, a bíróság azt a bizonyítékot fogadja el amelyiket akarja.
2021. ápr. 9. 18:01
 52/65 anonim ***** válasza:
30%

54.-nek.

IGEN!!!

Erről írtam, de csak lepontoztak 0%-ra.

48. voltam

2021. ápr. 9. 18:08
 53/65 anonim ***** válasza:
63%

Hát kérdező, jobbnál jobb ötleteket kapsz, de neked egyik sem tetszik, a szomszédjaidat szinte nem is ismered, mégis tudod, hogy igazi kamerák, és felvételt készítenek. Bocsi kedves kérdező, de itt csak két lehetőség van:

1. Kamu a kérdés, és csak trollkodsz,

2. Tényleg igaz, de nem mersz lépni.

2021. ápr. 9. 18:42
 54/65 anonim ***** válasza:
100%

Akkor magyarázd meg ha P.I.C.I.T jobban értesz hozz!

paragrafusokkal, törvényekkel, precedensekkel!

környezetemben 4, nálam 1 eset volt amikor nem használták fel a kamerafelvételeket mondván jogtalanul készültek.

volt olyan eset, hogy egy ablaktalan raktárhelyiségben volta a kamera és azért vették ki a bizonyítékok közül, mert nem volt kint tábla, hogy kamerával megfigyel terület.

érdet? be kellett jönnie a lopóembernek a kerítésen, be egy lezárt ajtón és abból a helyiségből a raktárba ahonnan 50 millió forint értékben tulajdonított el elektronikai termékeket. Még a pórusai is látszanaka csávónak olyan kameránk van, de nem fogadták el, mert nem volt tábla

Ha annyira picit értesz hozzá, akkor vezesd le hogy miért b...g!

2021. ápr. 9. 18:50
 55/65 A kérdező kommentje:
56: Kb. már kétszer írtam meg ezt, vissza kéne olvasnod a hsz-okat! Szerinted akkor, minek integetnek, ugrálnak a kamerába az ismerőseik, akik hozzájuk jönnek, hogy helló, engedj be, megjöttem, ha a kiállított kamerák álkamerák? Ugye, mint írtam korábban: nincs csengőjük. Vagy egy nagy vihar után, 8 m-ről is hallható kamerazúgás esetén (meghibásodott), minek jön ki hozzájuk a kameraszerelő és dolgozik 2 órát.
2021. ápr. 9. 19:00
 56/65 anonim ***** válasza:
57%

$58

Mert elakarja hitetni, hogy igazi.

2021. ápr. 9. 19:04
 57/65 anonim ***** válasza:
75%
Jav.: #58
2021. ápr. 9. 19:05
 58/65 anonim ***** válasza:
100%
kérdező: elmondtam a 32-esben, meg utána még valameyikben, hogy takard ki a helyi szabályozásnak megfelelő "építménnyel" addig amíg felnő az örökzöld természetes takarónövényzet. pont
2021. ápr. 9. 19:05
 59/65 anonim ***** válasza:
66%

"Kb. már kétszer írtam meg ezt, vissza kéne olvasnod a hsz-okat! Szerinted akkor, minek integetnek, ugrálnak a kamerába az ismerőseik, akik hozzájuk jönnek, hogy helló, engedj be, megjöttem, ha a kiállított kamerák álkamerák? Ugye, mint írtam korábban: nincs csengőjük. Vagy egy nagy vihar után, 8 m-ről is hallható kamerazúgás esetén (meghibásodott), minek jön ki hozzájuk a kameraszerelő és dolgozik 2 órát"

Lol, szerencsétlen csak a te ellensúlyozásodra telepíttetett kamerát szerintem. Ennyit a legkotnyelesenn vénasszony se kukkolja a szomszédot :D

Amúgy ja, ez teljesen életszerű, hogy se csengő, se interkom, se semmi, hanem ha valaki jön, az majd ugrabugrál a kamera előtt xD Máskor azért valami reálisabb kamudumával próbálkozz.

2021. ápr. 9. 19:07
 60/65 anonim ***** válasza:
84%
Huhhh, a kérdezőhöz képest Levike egy igazi entellektüel.... :-D
2021. ápr. 9. 19:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!