Jogilag megtehetem-e azt, hogy én is felállítok egy póznát a saját kerítésoszlopomra, amire felcsavarozok egy trapézlemezt, ezzel kitakarva azt a kamerát, ami a bejárati ajtómra van állítva?
há a naih tudhat még valamit segíteni igen, de tényleg a kitakarás lenne a legjobb módszer.
Vannak szabályok arra vonatkozóan, hogy a területeden mit és hogyan építhetsz, hány méterre a szomszédtól, stb. Ezt a jegyző el tudja neked mondani centire pontosan. Meg ha ügyvéddel beszéltél a kamerákkal kapcsolatban, akkor kérdezd meg ezt is.
Tegyetek fel valami árnyékolót, napvitorlát. Ne egy egyszerű OSB lapot vagy lemezt amin egyértelműen látszik, hogy a kamerát akadot eltakarni vele.
Illetve ültess oda gyorsan növő fákat.
- persze tudom nem fog holnapra felnőni, de vannak olyan fék amik 1-2 métert is nőhetnek évente. Persze valami dúsabb örökzöld kell ami télen is takar.
Esetleg vehettek edényes tuját és felrakod egy 1-2 méter magas állványra, hogy míg megnő addig is takarjon.
ja mondjuk a paintballos lelövés még tényleg segíthet, azért gondolom nem fogják cserélgetni naponta a kamerát.
Ezzel csak az a baj, hogy ha bebizonyosodik hogy te teszed tönkre a kamerákat, akkor ráfaraghatsz... hülye törvényeink vannak. Te ne vetetheted le a kamerá, viszont ha tönkreteszed akkor kifizettetik.
"Azt írod, világít a sötétben a kamera? Az igazi kamerák NEM világítanak a sötétben"
A valódi kamerán levő, sötétben bekapcsoló infravörös világítást (mint a távirányító LED-jét is) lehet látni a telefon kamerájával is:
37: 500 ezer, nem 500 Ft.
34: Jogilag kérdeztem, hogy lehet-e ilyet csinálni.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!