Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Telefonnal miért nem tudok...

Telefonnal miért nem tudok viszonylag rendes képet csinálni?

Figyelt kérdés
Adott egy Huawei Mate 20 Pro mobiltelefon, ugy gondolom higy egész jónak kéne lennie a kamerájanak de sose sikerül vele rendes képet készítenem. Előzőleg gyengébb telefonom volt es az is hozta ezt a minőséget. (gakaxy s8). A közeli képek nagyon szép élesek viszont ami már távolabbi ott tökre osszemossa pl a fákat meg mindent, nagyon homályos. Próbáltam állítva, fektetve sehogy sem jó. Én vagyok csak ennyire pixel centrikus? Másnak tök szép élesek a képei amit szintén tefonnal készítettek. Gmailra toltom fel Eredeti minőségben, de próbáltam kábellel gépre is, az is ugyan ilyen. Természetesen tudom, sose lesz olyan mint egy profi gép, nem is várom ezt de szerintem ennél többet tudna.

2020. júl. 8. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 A kérdező kommentje:
Hat holnap lövök megint, ez hihetetlen.
2020. júl. 15. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!