Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Telefonnal miért nem tudok...

Telefonnal miért nem tudok viszonylag rendes képet csinálni?

Figyelt kérdés
Adott egy Huawei Mate 20 Pro mobiltelefon, ugy gondolom higy egész jónak kéne lennie a kamerájanak de sose sikerül vele rendes képet készítenem. Előzőleg gyengébb telefonom volt es az is hozta ezt a minőséget. (gakaxy s8). A közeli képek nagyon szép élesek viszont ami már távolabbi ott tökre osszemossa pl a fákat meg mindent, nagyon homályos. Próbáltam állítva, fektetve sehogy sem jó. Én vagyok csak ennyire pixel centrikus? Másnak tök szép élesek a képei amit szintén tefonnal készítettek. Gmailra toltom fel Eredeti minőségben, de próbáltam kábellel gépre is, az is ugyan ilyen. Természetesen tudom, sose lesz olyan mint egy profi gép, nem is várom ezt de szerintem ennél többet tudna.

2020. júl. 8. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
Értem. Feltettem maxra de ugyan olyan.. Vagy valahol a kettő között kéne megtalani?
2020. júl. 13. 20:40
 52/71 anonim ***** válasza:

Írtam, hogy F9-11, de lehet mivel nem egy királyság a holmi, indulj F6 tájról..F8, F11, F13..., ha itt se lesz jobb, ennyit tud.

Az eredményt feltöltheted, megnézzük.

2020. júl. 13. 20:50
 53/71 A kérdező kommentje:
Holnap világosba lövök pár képet. Nekem az a furcsa, higy direkt néztem róla ilyen tesztet, h másnak milyen a kép, és 100x jobb. Tehát egyáltalán nem ilyen egybemosodott fos, ezért nem tudom elképzelni, h mi lehet.
2020. júl. 13. 22:24
 54/71 anonim ***** válasza:

Na várjuk a képeket.

Ha viszont tényleg nem lehet ezt megoldani, akkor könnyen lehet, hogy gyárilag rossz a kamerája, ez esetben garanciával élhetsz, amennyiben még garanciás.

2020. júl. 13. 23:58
 55/71 A kérdező kommentje:

Egyik 6.3 rekeszertek a másik 11.

[link]

[link]

2020. júl. 14. 07:25
 56/71 anonim ***** válasza:

55

Az első linkje a 11-es, láthatóan jobb, amely a bal-jobb széleken jelentősen, mélységben középen enyhén is látható.

A 6.3-nál a szélek elmosottak, háttér gyengén éles.

A zajosság normális, mint írtam a lapka miatt-kicsi.

Tessék, így jobban látni a különbségeket:

[link]

2020. júl. 14. 09:09
 57/71 A kérdező kommentje:
Ohh értem. Es ha még feljebb veszem a rekeszt akkor még részletesebb lesz magyarul?
2020. júl. 14. 09:37
 58/71 anonim ***** válasza:

Ennél többre ne számíts, ez nem full frame gép.

Az élesség minimálisan javulhat, de a részletgazdagság sose fog jobban az érzékelő aprósága miatt.

2020. júl. 14. 09:40
 59/71 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm a segítséged. Esetleg még valami tipp a maximalis kihasznaltsagert?
2020. júl. 14. 10:11
 60/71 anonim ***** válasza:

Tedd a legmagasabb felbontásra, ami 40MP is lehet.

Nagy fájlt csinál sajnos, de talán kicsit jobbat kihoz szoftveresen.

2020. júl. 14. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!