Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Telefonnal miért nem tudok...

Telefonnal miért nem tudok viszonylag rendes képet csinálni?

Figyelt kérdés
Adott egy Huawei Mate 20 Pro mobiltelefon, ugy gondolom higy egész jónak kéne lennie a kamerájanak de sose sikerül vele rendes képet készítenem. Előzőleg gyengébb telefonom volt es az is hozta ezt a minőséget. (gakaxy s8). A közeli képek nagyon szép élesek viszont ami már távolabbi ott tökre osszemossa pl a fákat meg mindent, nagyon homályos. Próbáltam állítva, fektetve sehogy sem jó. Én vagyok csak ennyire pixel centrikus? Másnak tök szép élesek a képei amit szintén tefonnal készítettek. Gmailra toltom fel Eredeti minőségben, de próbáltam kábellel gépre is, az is ugyan ilyen. Természetesen tudom, sose lesz olyan mint egy profi gép, nem is várom ezt de szerintem ennél többet tudna.

2020. júl. 8. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
63%

Kamera megtöröl.

Ha nagy a távolságbeli különbség két tárgy között, akkor a közelebbire fókuszálva a távolabb lévő háttér elmosódik (ez nem a telefon hibája)

Használj más fókuszmérési beállítást, vagy az "érintőfókuszt"

2020. júl. 9. 10:03
 22/71 anonim ***** válasza:
43%
Azért mert több szenzor van azokat egy mesterséges intelligencia összerakja egybe meg ráhúzza az insta filtereket ezért néz ki úgy mint egy hányadék.
2020. júl. 9. 11:13
 23/71 A kérdező kommentje:
Emberek ezen nincs fólia, és megtorlom MINDIG fotózás előtt. Semmi filter nincs rajta és így is okadek.
2020. júl. 9. 16:07
 24/71 anonim ***** válasza:
0%

23.

S mit írt a használati útmutató?

Ennyi idő elteltével, helyedben régen elolvastam volna;)

2020. júl. 9. 16:14
 25/71 anonim ***** válasza:
0%

25

Nem vagyok melegfronti, hogy így pöttyents be...eh:))

Láthatóan a felhasználó nem okos, mint a készüléke, de a hőbuta segítsége sem:DD

2020. júl. 9. 16:22
 26/71 A kérdező kommentje:
Canobix. Tegnap óta itt osztod teljesen feleslegesen mert hiába olvastam el az útmutatót 3 mondat van a fenykepezesrol leirva kancsokam. :) Ha annyira értenél hozzá ezt igazán tudhatnad.
2020. júl. 9. 16:47
 27/71 anonim ***** válasza:
19%

26

Aki 3 oldalnyi segítségből s 3 mondatból sem ért, az inkább ceruzával örökítse meg a dolgait, azt érdemli:DDD

S tudod mit, öröm látni az "ilyet" a langyoskájával küszködni:)

Nem bűn a káröröm, ha valaki jól megérdemli láthatóan;)

2020. júl. 10. 00:43
 28/71 anonim ***** válasza:
63%

Láthatunk egy képet, hogy mire mondod a nagy összemosódást?

Egyébként alap beállításokon hagytad? Videónál mi a helyzet? A telefon beszerzése óta tudsz csak rossz képeket lőni?

2020. júl. 10. 01:11
 29/71 anonim ***** válasza:
Valami gond lehet mégiscsak a beállításoknál, mást nem tudok elképzelni. Tegyük hozzá, hogy a Note széria összes tagja egy erőmű, az is simán lehet, hogy a Note 4 jobb képre képes, mint egy ilyen Huawei.
2020. júl. 10. 10:48
 30/71 A kérdező kommentje:
Canobix a te segítséged annyiból áll, hogy pampogod, h olvassam el az útmutatót. Végül értem miért vagy 0ra értékelve. Az összes dolgot vegigprobaltam még aztba 3 mondatos útmutatót is elolvastam bar minek, es nem jutottam előrébb. Nem állítottam el semmit se, alap beállítás. 4:3ba egyszerűen szar fotókat készít mint az akkori note 4em 16:9be.
2020. júl. 11. 07:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!