91/225 anonim válasza:
Nem. Ez még mindig nem windows.
92/225 anonim válasza:
Ezerszer elmondtuk hogy android van rajta(vagy ios) nem windows.
93/225 A kérdező kommentje:
Tudom,de nem tudtam,hogy mit nem lehet az Androidon.És mappákat tudok rajta létrehozni?
2012. jún. 8. 18:28
95/225 A kérdező kommentje:
És a Gyakori kérdéseket be lehet állítani menünek,mint a Facebookot?
2012. jún. 8. 21:04
96/225 anonim válasza:
Facebookot nem lehet beállítani menünek. Max. a böngészőnek kezdőlapnak, vagy widgetként valamelyik kezdő oldalra. De a gyakorikérdéseknek nincs ilyen widgetje.
97/225 A kérdező kommentje:
A Tabletek adatainál oda van írva,hogy 3G nincs,vagy van.Ez mit jelent?
2012. jún. 9. 11:58
98/225 anonim válasza:
Azt, hogy nem tudsz bele tenni sim kártyát.
99/225 A kérdező kommentje:
Tehát,ha nem 3G-s a Tabletem,akkor nem is lehet mobilnetes?Csak WiFi-n tudok rajta Internetezni?
2012. jún. 9. 12:38
100/225 anonim válasza:
A nem 3G-s taboknál mobilnetet úgy tudod megoldani mint a pc-nél. Rá kell kötni azt a kis usb-s modemet és akkor menni fog. Bár ezek közül elég változó, hogy mit támogat és mit nem.
A 3G-s taboknál meg beteszed a sim kártyát és akkor van mobilnet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!