Mire való a Tablet?

Figyelt kérdés
Mit lehet vele csinálni?

2012. máj. 25. 17:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/225 A kérdező kommentje:
És lehet rajta SMS-ezni,vagy valami hasonlót?Ha MSN-ezni,vagy Minecraftozni akarok rajta,akkor az alkalmazásboltból tudom megszerezni,vagy le is tudom tölteni?
2012. jún. 3. 20:27
 72/225 anonim ***** válasza:

Amelyikben van gsm modul azzal lehet telefonálni és smsezni is. De ez elég kevés tabbal lehetséges.

Mint már meg lett említve, azért tartják ezeket az alkalmazásboltokat, hogy onnan töltse le kényelmesen az ember azt amit szeretne használni az telefonján/tabján. De ettől függetlenül akár a neten elég sok oldal van ahol ugyanazt le tudod tölteni a gépre és onnan átmásolod magadnak. Van aki egyszerűen torrentoldalakról leszedi a fizetős dolgokat ingyen a gépre és úgy másolják át a tabra/telefonra a cuccot.

2012. jún. 3. 20:38
 73/225 A kérdező kommentje:
És ezek az alkalmazásboltok a menüben találhatóak?
2012. jún. 4. 16:49
 74/225 anonim ***** válasza:
Igen. Ott van az ikonjuk. Sőt, android esetén a Google Play-t gépről is el lehet érni. Gépen is megnézheted az androidos alkalmazások és játékok kínálatát. Viszont nem tudom, hogy iOS-nél az App store is megtekinthető-e ilyen fomrában.
2012. jún. 4. 16:55
 75/225 A kérdező kommentje:
A gép alatt a Tabletet vagy a PC-t érted?Nem igazán tudom,mi az az Android meg az IOS.Mi a különbség köztük?
2012. jún. 4. 17:46
 76/225 anonim ***** válasza:

Az otthoni gépet. play.google.com címen tudod elérni böngészőből, ha kíváncsi lennél milyen dolgok is vannak androidra.

Az android meg az ios mobil operációs rendszerek. Az ios kizárólag az apple termékein fut (ipod touch, iphone, ipad), android meg majdhogynem minden más gyártó által gyártott telefonon, tabon.

2012. jún. 4. 18:04
 77/225 anonim ***** válasza:
* PC-t
2012. jún. 4. 18:04
 78/225 anonim ***** válasza:
100%
mindenekelelőtt wikipediát meg netet olvasgass mert annyira alapokkal nem vagy tisztában hogy addig nem érdemes tovább menni..
2012. jún. 4. 19:10
 79/225 A kérdező kommentje:

Olvastam róla a Wikipédián.

Még régebben találtam egy jónak ígérkező játékot (már nem tudom a címét),amihez az volt írva,hogy IPad.Akkor azzal csak IPaddal tudok játszani,vagy Androidos Tablettel is?

Neked milyen fajta Tableted van?

2012. jún. 5. 16:48
 80/225 anonim ***** válasza:
Ami ipad-re van alkalmazás azzal csak azon tudod használni, ami meg androidra van azt meg androidos táblákon tudod használni.
2012. jún. 5. 19:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!