Mire jó a tablet PC?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Konkrétan semmire.
2011. szept. 6. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez egy újabb trendi ketyere amivel sok pénzt ki lehet csalni a felhasználók zsebéből...Elvileg lehet vele netezni (wifi, de van mobilnet-képes is), multimédiás alkalmazások (egérmozi), de amúgy komoly dologra nemigen jó, főleg munkára, vagy ha sokat kell gépelni...Elhiszem hogy trendi ez az érintőképernyős dolog de azért vannak hátrányai is (bőven)...Ha esetleg vásárolni akarsz, szerintem egy normálisabb laptoppal vagy esetleg netbookkal jobban jársz.

Üdv!

2011. szept. 7. 05:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem tabletem van. Mindenre jó. Volt 2 laptopom is méghozzá újak, de a tablet simán odaveri!
2011. szept. 15. 06:52
 4/4 anonim válasza:

Örülök neki, hogy amíg ki nem állhattam a tableteket és lenéztem őket, addig 2 h*lyét is kifogtam, akik szívták az életenergiámat és vitatkoztak velem napokig, hogy milyen nagyszerű egy tablet pc és mindenki h*lye meg csóró, akinek nincs, most amikor vettem egy tabletet, mindenki gyűlöli és lenézi (nem csak itt, hanem szinte mindenhol).

Amúgy nagyon jó, még játékra is (ami meglepő érintőképernyővel).

Persze azért írni továbbra is a gépemen írok, meg ott Photoshopozok :)

2011. okt. 24. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!