Mire való a Tablet?

Figyelt kérdés
Mit lehet vele csinálni?

2012. máj. 25. 17:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/225 anonim ***** válasza:

Ha WiFin akarok rajta Interneteni,akkor csak akkor tudok,ha be van kapcsolva a gépem?

Nem. A wifi-s router az teljesen független attól, hogy be van-e kapcsolva a gép vagy nincs.

Nem igazán vagyok jártas ebben a témában.Amir leírtál,az mennyibe kerül?

Egy wifi-s routert már lehet kapni 5-6ezer körül is, meg van drágábban is. Egy mobilnet csomag az meg függ a szolgáltatótól meg a konrkét csomagtól.

2012. jún. 2. 17:02
 62/225 A kérdező kommentje:
És,ha távol vagyok az otthoni gépemtől,akkor tudok rá WiFi-n kapcsolódni?
2012. jún. 2. 17:02
 63/225 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire távol. Mert azért a szomszéd városig nem ér el a jele. De a házban meg körülötte pár méteres körzetben az utcán nem lesz gond vele.
2012. jún. 2. 17:19
 64/225 A kérdező kommentje:
És a WiFi routert kell csatlakoztatni a számítógéphez,vagy az Internethez?
2012. jún. 2. 17:25
 65/225 anonim ***** válasza:

Az ineternethez nem ártana, mert az a dolga egy routernek, hogy az otthonodban lévő netet megoszd. Ezt meg máshogy nem tudja megtenni csak ha a modemből kijövő kábelt beledugod, ily módon megteremtve a lehetőséget a net megosztására. Géphez meg azért lenne célszerű csatlakoztatni, mert azt az egy kábelt amivel eddig a modem és a gép között hoztad létre a kapcsolatot most lefoglalja a routerral való kapcsolat. Így nincs a gépen net. Ezért kell majd egy plusz kábel amivel összekötöd a routert és a gépet. Így meg lesz osztva a géphez is a net, meg wifin is meg lesz osztva a net, így bármilyen wifis eszközzel (tab, laptop, netbook, telefon), vezeték nélkül tudsz majd netezni. De vehetsz a gépbe is egy vezeték nélküli hálózati kártyát és akkor nem is kell vezeték, mert a gép is vezeték nélkül fog kapcsolódni a nethez.

Röviden úgy fog kinézni az egész, hogy jön egy kábel a modemből bele a routerbe és onnan egy másik kábel be a géphez.

2012. jún. 2. 17:36
 66/225 A kérdező kommentje:

És,ha veszek egy Tabletet,bekapcsolom,akkor mit fogok látni?Milyen lesz a kezdőoldala,milyen ikonok lesznek rajt?Lesz olyan,hogy Üzenetek,Internet,Alkalmazások,Média stb...,mint a telefonon?

Nektek van Tabletetek?

2012. jún. 3. 16:25
 67/225 anonim ***** válasza:

És,ha veszek egy Tabletet,bekapcsolom,akkor mit fogok látni?Milyen lesz a kezdőoldala,milyen ikonok lesznek rajt?Lesz olyan,hogy Üzenetek,Internet,Alkalmazások,Média stb...,mint a telefonon?

Erről szerintem egyszerűbb lenne youtube-on videót nézni, meg tablet teszteket olvasgatni. Úgy látod is mi a helyzet.

Teljesen más egy ipad meürendszere, kezdőlapja (ezen ios fut), mint egy androidos tab esetén.

Nektek van Tabletetek?

Nekem van.

2012. jún. 3. 16:40
 68/225 A kérdező kommentje:

Felsorolnád,hogy milyen alkalmazások vannak rajta,ha megnyitod a menüt?

A böngészőt én választhatom ki,vagy alapból van rajta?

2012. jún. 3. 19:36
 69/225 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy van egy böngésző,akkor én választom ki,hogy pl.Google Chrome legyen?
2012. jún. 3. 19:37
 70/225 anonim ***** válasza:

A böngészőt én választhatom ki,vagy alapból van rajta?

Alapból van rajta egy, de ha nem tetszene akkor fel lehet tenni másikat is.

2012. jún. 3. 19:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!