141/225 A kérdező kommentje:
És,ha frissítettem az operációs rendszert és nem tetszik,akkor vissza tudom hozni a régebbi verziót?
2012. jún. 14. 14:46
142/225 anonim válasza:
Ez is olyan dolog mint a frissíthetőség. Ha biztosítanak rá lehetőséget akkor meg tudod csinálni. Ha nem akkor igen nagy eséllyel lehet szervizbe vinni és ott megkérni a dolgozókat, hogy tegyék már vissza a régebbi verziót.
143/225 A kérdező kommentje:
És ez mennyibe kerül?
2012. jún. 14. 16:59
144/225 anonim válasza:
A frissítés az tuti ingyen megy. A downgradelésnek is ingyen kéne lennie. Szerintem az is. Mondjuk ha el kell vinni a szervizbe akkor meg útiköltség felmerülhet.
Ha meg otthon is el lehet végezni akkor meg még jó hogy ingyen van.
145/225 A kérdező kommentje:
Akkor,ha elviszem egy szervízbe,ingyen frissítik nekem az operációs rendszert?
2012. jún. 14. 17:24
146/225 anonim válasza:
"A frissítés az tuti ingyen megy. A downgradelésnek is ingyen kéne lennie. Szerintem az is. Mondjuk ha el kell vinni a szervizbe akkor meg útiköltség felmerülhet.
Ha meg otthon is el lehet végezni akkor meg még jó hogy ingyen van."
147/225 A kérdező kommentje:
És nem tudjátok,hogy a WayteQ-n lehet e frissíteni az operációs rendszert?
2012. jún. 14. 21:22
148/225 anonim válasza:
Gyártó honlapján kell megnézni, ha nem akkor szervíz.
149/225 A kérdező kommentje:
És,ha csak szervízbe lehet frissíteni,akkor egy hozzáértő ember sem tudná megcsinálni házilag?
2012. jún. 15. 13:55
150/225 anonim válasza:
Ha nem teszik közzé a romot, akkor azt senki nem fogja tudni neked megcsinálni. Csak a márkaszervizben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!