Hogyan tudnám leföldelni a páromat?
Figyelt kérdés
Elnézést a kategóriáért, fogalmam sincs, hova illene a kérdés.
A páromat az utóbbi pár hétben minden megrázza. A kocsi, a csaptelep, a kilincs, a tv, a gép, minden. Szegénykém már nem mer semmihez hozzányúlni.
Mit lehetne tenni a lázadó tárgyak ellen? :)
2012. márc. 16. 14:38
1/11 anonim válasza:
az utóbbi pár hétben - új cipője van?
2/11 anonim válasza:
Leföldelni? Ez mit jelent? Élve eltemetni?
17/L
3/11 A kérdező kommentje:
Nem hordunk műszálasat, nincs új cipője, meg semmi. Egyszer csak minden elkezdte megrázni.
2012. márc. 16. 14:43
4/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Vannak napok, hogy én is le kéne magam földeljem :)
5/11 anonim válasza:
gyerekek én röhögök azóta, hogy elolvastam a kérdést! :))) Sajnálom kedves kérdező, de szerintem itt nem fogod megtalálni a választ...:)
6/11 anonim válasza:
Fűtés miatt a száraz szobalevegőtől télen engem is robban ráz minden, ha hozzáérek bármilyen fémhez nagyot szikrázik. Fésülködésnél szikrázik a hajam is, ilyenkor mindig bevizezem kicsit. Lehet padlószőnyegtől, szőnyegtől is feltöltődés, de mostanság a pamutnak nevezett ruhákban is van műszál, hiába van ráírva, hogy 100 % pamut.
7/11 anonim válasza:
Villanyszerelők, ide, de azonnal!
8/11 A kérdező kommentje:
Közben olvastam az öblítőről, de azt sem cseréltük le az utóbbi időben.
Szegénykém már retteg a tárgyaktól... :)
2012. márc. 16. 14:55
9/11 anonim válasza:
Én is rettegek, ugyanez van velem is, ronggyal fogok meg minden fémet, illetve úgy vettem észre, ha előtte hideg vízzel kezet mosok, nem ráz annyira.
10/11 anonim válasza:
Ajánlom, hogy a feszültség levezetése érdekében sürgősen lépjetek a pároddal egyen potenciálra.
Egy villanyszerelő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!