Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van abból hogy kihaszná...

Elegem van abból hogy kihasználják a páromat! Szóljak neki?

Figyelt kérdés

A párom külföldön dolgozik, 2havonta jár haza és kb 500ezret keres, ha hazajön mindenki barát, mindenki hozzá jár kérni, ő a családját beszéli hogy ő tartja el őket, hogy ezt hogy gondolják, de van egy roma barátja és annak a családja teljesen hülyének nézik, kéregetnek tőle, ez a bolond meg adja nekik, hát nem erre keres, és én még nem mertem mondani, de már lassan besokallok hogy állandóan hívják telefonon és hallom hogy már megint pénz kell.Nem jótékonysági szolgálat és ezért kár kimenni, már negyedmilliót elvert a semmire, még ő sem tudja hogy mire nem hogy én!

Ma adta ide a bankkártyáját meg 10ezer forintot hogy "vigyázzak rá" hogy ő már ne költse el. :/

Egyébként ha szólok mert én nagyon utálom az a cigány családot, akkor meg tuti én leszek a hibás.Egyébként 4éve vagyunk együtt.

2012. márc. 1. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A párod egy balek sajnos,épp ezt keresik a c..nyok,csak egyszer nem tetszik majd valami a családnak, pereputtyostúl jönnek majd ,és nem fognak kérni se,csak elveszik ami kell,iylen néppekkel tilos leáálni,haverkodni,a rokonai is leszivják,balek,megtehetik vele mert hagyja,ez a gond...
2012. márc. 1. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen megértem a feldúltságodat, hiszen kihasználják a párodat!

Úgy gondolom, a párod túlságosan is jó szívű és önzetlen.

Azt tanácsolom, hogy üljetek le beszélgetni a pároddal, hogy mik a céljaitok, és miért ment külföldre dolgozni, mit szeretnétek azzal a pénzzel kezdeni.

Talán írjátok le egy papírra, hogy az elkövetkező egy, kettő, öt, tíz évben miket szeretnétek ezzel a pénzzel. Ha lakást, kocsit, gyermeket, a gyermeknek a fejlődéséhez megfelelő iskolát, sport órát, magán órát, zene órát, mert ezek által is gazdagabb lesz a gyermek, ha lenne rá lehetőségetek, ezekről is szükséges gondoskodni egy gyermeknek, nem csak az ételről és ruháról.

Bizony, ha 3 gyermekkel számoltok, az egészen biztos, hogy havi 500 ezerre kijönne mindennel együtt.

Mivel most alapozzátok a jövőt, nem lehet elszórni, mert a saját gyermekeitek jövőjét szórjátok el.

Ezt így számoljátok ki a pároddal tételről tételre, mi mindenre lesz szükségetek.

Talán ez meggyőzi őt is.

Azon túl pedig aki nem dolgozik, az ne is egyék. Ha a cigány család csak koldulni jár örökké, azzal nekik is rosszat tesztek, ezt mondd meg a párodnak, mert hozzászoknak, hogy lehet munka nélkül is jól élni. Holott ők is mehetnének ugyanúgy külföldre, mint a te szorgalmas párod.

Talán ez meggyőzi.

2012. márc. 1. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes, hogy rád bízta a kasszát. Remélhetőleg marad is ez a rendszer. Be kellene látnia, hogy hatalmas balek. Nem lenne mód, hogy az idő alatt, míg otthon jár, ne környékezzék meg ezek a lótetvek? Telefonszámcsere, ne nyissatok ajtót nekik, stb.? Együtt laktok, mármint ha épp otthon van?
2012. márc. 1. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Párod a hülye, minek ad!

Amikor társasházba költöztem hozzám is jöttek a "szomszédok" minden szir szarért, mondtam, nincs nem is volt, nem értek hozzá, nem érek rá!

Azóta nem is köszönnek, de pont hogy le is szrom!

2012. márc. 30. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!