Anyóstól megőrülök! Be akar jönni a szülésre, és páromat is uszítja! Segítség?
És bármit mondok, ő csak nevet (szó szerint) hogy a hormonok szórakoznak velem.. Számára felfoghatatlan, hogy ezt az intim pillanatot nem akarom vele megosztani!
(És kövezzetek meg, de a férjemmel sem..anyukám szeretném, hogy ott legyen!)
te döntöd el, kit engedsz be a saját szülésedre. Lehet, hoyg anyukádat is el fogod hajtani. Bejöhet a folyosóra, és kész.Ez nem vitatéma, ne is kezdj erről beszélni. Menj ki, vált témát! Ha mégis, tedd fel a törött lemezt" én már eldöntöttem, anyumat behívom, szerintem ez bőven sok. Végül is nem színházi darab lesz- mosoly" Ezt ahányszor szükséges, ismételd, ne bővítsd, csak ismételd. Ha 100x nem elég, kérdezd meg 101x: Megnézi a pinámat, mama?
Beszélj a szülészorvosoddal, és mondd meg, hoyg nem jöhet be senki sem, esetleg anyukád.
Ilyen hüleséget még nem hallottam!! Én anyóspárti vagyok, meg legyünk együtt, de ez nem normális. Meg sem kell hallani szerintem. Vagy hagyd rá, és beszéld meg a dokival, hogy ő kitiltja akkor, de akkor ígérje meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!