Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyóstól megőrülök! Be akar...

Anyóstól megőrülök! Be akar jönni a szülésre, és páromat is uszítja! Segítség?

Figyelt kérdés
Febr 10-re vagyok kiírva szülni. A szülészorvos anyósom unokatestvére. Jó híre van, és emiatt, plusz az anyagi része miatt ő az orvosom. Vele amúgy nincs is semmi gondom, csak anyós visszaél a helyzettel. Párommal megbeszéltük, hogy anyukám jön be velem a szülésre. Mert nekem az a legfontosabb, hogy befele tudjak figyelni, és ehhez anyu kell, hogy nyugodt legyek. De anyós elkezdte uszítani a párom, hogy bent kéne neki is lennie, és szívtelen vagyok, amiért kizárom ebből, hisz nem csak én leszek anya, hanem ő is apa, és joga van ott lenni, ha akar. Párom amúgy nekem azt mondja, nem jön, ha nem szeretném. Na anyós tegnap mondta, beszélt az orvossal, és elintézte, hogy ő is bent lesz, hisz ő is eü-s, de akkor már jön a fia is, merthát ő apa lesz.. Én kérdőre vontam, hogy hogy képzeli, meg minek idegesít, megmondtam mi lesz, ahhoz tartsa mindenki magát, mert én fogok szülni, az lesz, amit én akarok. Aztán csak kinevet, hogy a hormonok szórakoznak velem, és hogy a párom is támogatja őt (ez a része sem igaz). Mit kezdjek vele? Legszívesebben elküldeném, de még márciusig velünk él (ez hosszú történet, sajnos nem lehet rajta változtatni addig) de nem bírom!! Nem is szabadna idegeskedjek.
2012. jan. 9. 18:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
97%
Jesszus!! Semmi keresnivalója ott az anyósnak. Mégis mire oly kiváncsi? Mond meg neki, hogy megmutatod neki most a csunyádat, de a szülőszobából kifelé.
2012. jan. 10. 09:17
 32/38 anonim ***** válasza:
94%
hú szegény, nem irigyellek:(( Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem még rosszabb lesz a helyzet, ha meglesz a baba:(
2012. jan. 10. 12:04
 33/38 anonim ***** válasza:
26%
Az elején írtad, hogy a férjedet sem akarod a szülésnél. Szerintem, őt jobban megilletné, mint bármelyik nagymutert. Ő volt ott, mikor a gyerek megfogant és nem az édesanyád. Ezek után a férjed helyében még a kórházba sem mennék be. Old meg, ahogy tudod. Majd ha szexelni akarsz, akkor is az édesanyádat hívod?
2012. jan. 15. 09:45
 34/38 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, szerintem hadd döntse már el a szülő nő, hogy kit szeretne maga mellett látni a szülőszobán..
2012. jan. 15. 12:19
 35/38 anonim ***** válasza:
# 31/34 :)
2012. jan. 15. 15:29
 36/38 anonim ***** válasza:
94%

Ki akar idegesíteni eg y szülő nőt? Hiszen az egy olyan extrém helyzet! És mindenkinek az az érdeke, hoyg a szülő nő a legjobb formában legyen.A hormonjaival együtt. Nehogy már, szülök, é s még közben én alkalmazkodjak!!

Ezt az utolsó vadember is tudja magától, még az állatok is.

2012. jan. 15. 15:32
 37/38 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem az egyetlen megoldás az, hogy a sarkadra állsz és megmondod neki a véleményedet, de ezt ne úgy tedd, mintha tartanál tőle, hanem erélyesen. Ha szép szóból nem ért, akkor legyél határozottabb. Semmi joga nincs ahhoz, hogy ott legyen, te vagy az anyja a kisbabádnak, ez a te döntésed kell, hogy legyen. Ha már most engedsz neki, hidd el, később sokkal rosszabb lesz. Ne hagyd magad, mit képzel magáról? Nem döntheti el, ez életed legfontosabb napja és ő akar ebbe beleszólni? Mi lesz, ha már megszületik a baba? Érdemes lenne, most megmondanod neki, mihez tartsa magát,így később kevesebb gond lesz vele. A te gyerekedről van szó, állj ki magadért!

2012. jan. 16. 14:54
 38/38 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj, erről csak te dönthetsz, és azt úgy is tiszteletben kell tartsa mindenki, ha tetszik neki, ha nem.
2012. jan. 16. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!