Anyóstól megőrülök! Be akar jönni a szülésre, és páromat is uszítja! Segítség?
Neked van igazad, az orvos köteles a beteghez igazodni. Ha azt mondod, hogy csak egy embert akarsz magad mellett akkor ehhez köteles igazodni.
Ha az anyós kötekedik mondd meg neki ha sokat akaratoskodik még a szobádból is kitiltod és akkor látja az unokáját amikor neked tetszik.
Azt is kérheted a dokitól, hogy ha megindul a szülés csak anyádnak szóljon. Gondolom nem ül ott a nap 24 órájában a folyosón az anyós?
A férjed meg egy kicsit keményebben a sarkára állhatna és leállíthatná az anyját.
Elvégre te fogsz szülni, te leszel a kritikus helyzetben és ha bajod lesz mert felidegesít az bizony az ő hibájuk lesz.
Egyébként meg kerüld az anyóst ahogy tudod. Vagy költözz addig anyukádhoz. De legalábbis pendítsd meg hogy még ez is lehet ha kiszekíroznak.
Basszus, ez az anyós nem semmi! Esetleg a közeli rokonságot és a szomszéd Mári nénit nem akarja odacsődíteni, hogy a táguló hüvelyedet nézzék?
Nézd, úgysem jöhet ő be oda a szüléskor, te kitilthatod őt is, apukát is (bár gondolom, ő úgysem fog erőszakoskodni). Keress más szülőorvost vagy szimplán beszéld meg a jelenlegivel, hogy majd anyóst nem akarod bent látni. Orvosi titoktartás köti, nem pofázhat erről, ha mégis, akkor sem tehetnek semmit.
Ez túltesz még az én anyósomon is, pedig az nem semmi. Nagyon durva!
Semmiképp ne engedd be és ha nem akarod, hogy a férjed ott legyen, akkor őt sem vagy köteles beengedni.
Velem ott volt a férjem, mert én így akartam, de ez a TE döntésed és a hormonjaidé. ;-)))
Kedves kérdező!
Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban szülsz? (hátha tudok segíteni)
Ha az anyósod lesz bent, akkor nem apás szülés lesz,
hanem BANYÁS szülés... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!