Mit lehet tenni olyan helyzetbe ahol anyám meg a barátja nem szeretik a barátomat? Lassan megőrülők
Az a legnagyobb baj, h anyáméktól csak a bántást kapom, barátomtól meg a szeretet.
De azt se engedik h pl. ne vasárnap este helyett hétfőn délelőtt menjen haza..
Fogalmam sincs mit csináljak még..itthon segítek a házimunkába, fősulis átlagom 4,6 lett amire annyi volt a nevelőapám válasza h azzal mit kezdjen meg az neki miért jó :\
Mindennap megkapom h mindent rosszul csinálok, meg h nincs gömbérzékem, meg egy sz@r vagyok.
Suliból még egy félév van vissza, most már otthagyni nem akarom.
Milyen megoldás lehetséges?
Fél évig tűrsz, ha a kenyerüket eszed. Aztán ha lesz munkád és megvan a fiúd, akkor külön mentek.
Ha hagyják, hogy oda menjen az ő lakásukba a barátod, akkor azért nem annyira szemetek.
Igazából az a legnagyobb bajom, h a barátomtól kapok egy kis szeretet, de anyámtól meg csak a basszogatást..
Most már ott tartok velük h tényleg mindenbe belekötnek..
Tegnap: kimostam kivasaltam takarítottam, és elfejtettem a leveshez tésztát főzni...na ebből aztán olyan duzzogás lett meg kiabálás...
Mindig csak a negatívum és ettől olyan szinten rossz kedvem lesz...ha a barátommal vagyok olyan környezetbe ahol szeretnek akkor meg olyan boldog vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!