Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a páromat...

Hogyan tudnám a páromat leszoktatni a számítógépes játékokról?

Figyelt kérdés
Nem azt akarom, hogy soha ne játszon, de amikor végre lenne egymásra időnk, akkor ne csak a gép előtt legyen. A legtöbbször ráadásul még ő van felháborodva, hogy én már este 10-kor elalszok, mert ő 11-ig még játszani szeretne és csak azután velem foglalkozni...
2012. febr. 6. 10:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az még semmi. Én akkor feküdtem le amikor feleségem kelt reggel, hogy megy dolgozni...
2012. febr. 6. 10:37
 2/16 anonim ***** válasza:
35%
Aki ott van veled az szexel 9kor, aki nem az játszon magával:)
2012. febr. 6. 10:38
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Első vagyok: persze én előtte rendbe tettem a háztájit...

Persze ez csak addig volt, amíg végig nem gyalultam az összes küldetést.

2012. febr. 6. 10:40
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Kezd el titokban játszani Te is eggyel (vagy azzal, amivel ő) vagy olvass utána. Aztán kezd el róla beszélni neki... Akkor figyelmet kapsz majd, mint a sicc! :DD
2012. febr. 6. 10:45
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Játsz vele te is. Egyébként ezt neki kéne megmondanod. Tedd választás elé vagy Te vagy a gép.

Egyébként az én kapcsolatomban mindketten játszunk, így ismertük meg egymást, de ez sose megy az együtt töltött idő rovására. Mond el neki mit érzel, ha igazán szeret akkor megérti és több időt tölt veled. Bár az is számít, hogy minden nap együtt vagytok, vagy egy héten pár napig látjátok egymást

2012. febr. 6. 10:51
 6/16 anonim ***** válasza:

Az egyik exem pont ilyen volt.

Fontosabb volt neki a játék, de neki tényleg mindennél. Ha problémája volt akár munkahelyén, akár bármilyen téren, soha nem akart beszélni róla. Leült a gép elé és kikapcsolt az agya, mondthatni a géppel beszélte meg a problémákat. Aztán már a játék a szexnél is fontosabb lett stb stb. Gondolom nem kell folytatnom a történetet. Próbáltam szépen kérni, próbáltam választás elé állítani, semmi nem hozta meg a hatást. A vége pedig elhidegülés, megcsalás és szakítás lett.

2012. febr. 6. 10:54
 7/16 A kérdező kommentje:

Régebben én is játszottam vele (WOW), de mióta megszületett a kicsi, azóta nincs rá időm. A párom viszont képtelebn elszakadni a játéktól.

Alexandra, pont ahogy leírtad, ha öröme, ha bánata van, megy a géphez és játszik.

2012. febr. 6. 10:56
 8/16 anonim ***** válasza:

Sajnos ez egy függőség :( Hasonlóan, mint a cigi, a játékautomaták és az ital...

Segítség nélkül nem fog változni a helyzet.

2012. febr. 6. 10:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már sehogy. Ez már függőség.

Nem tudom elképzelni, hogy egy embernek akinek született nemrég gyereke, hogy tud több időt tölteni a gép előtt, mint a családjával?!

Okés, hogy játszik egy kicsit, de azért mindennek van határa, milyen dolog már az, hogy 11 után akar veled foglalkozni?!

Érdekes, hogy a férjed nincs tekintettel rád, hogy fáradt vagy, 10 órakor már aludnál mert napközben, hajnalban a kicsi van fent és örülsz ha alszol legalább 3 órát.

Párom is játszik a gépen, hétköznap 2-3 alkalommal, 1 órát. Nem többet.

De viszont ő is úgy van vele, hogy hétvégén semmi játék mert örül ha 2 teljes napot a családjával tud tölteni, mert máskor 12 órát dolgozik.

Próbáld megbeszélni a pároddal, hogy legalább hétvégét töltsétek úgy, hogy ő nem játszik. Mert elvégre nem magad miatt szültél gyereket. Kettőtök elhatározása, vágya volt.

Sok sikert!

2012. febr. 6. 11:50
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem kell róla leszoktatni hiszen ez egy jó dolog.
2012. febr. 6. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!