Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a páromat...

Hogyan tudnám a páromat leszoktatni a számítógépes játékokról?

Figyelt kérdés
Nem azt akarom, hogy soha ne játszon, de amikor végre lenne egymásra időnk, akkor ne csak a gép előtt legyen. A legtöbbször ráadásul még ő van felháborodva, hogy én már este 10-kor elalszok, mert ő 11-ig még játszani szeretne és csak azután velem foglalkozni...
2012. febr. 6. 10:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a jó? Az, hogy a játék előrébb van a családjánál?
2012. febr. 6. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Szó sincs itt a családról. Azt még megérteném hogy gyerek miatt de itt arról van szó hogy szexet akar az asszony. Kell egy kis kikapcsolódás mindenkinek nem értem miért baj ha valaki így szórakozik.
2012. febr. 6. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

Nézd, én pár sorban leírtam a kérdezőnek, hogy viselkedett az exem, erre ő reagàlt, hogy az övé is ugyanilyen. Tudom min megy àt és ez nem a szexről szòl. Példànak hozta fel, hogy a gépezés még annàl is fontosabb, hogy érzékeltesse a probléma súlyossàgàt.

Alàírom, jò jàtszani, jò netezni persze, de addig a pontig, amíg a valòdi, emberi kapcsolatok nem szorulnak emiatt hàttérbe. Ès sajnos a kérdezőnél ez a helyzet, de javíts ki kérdező, ha tévednék!

2012. febr. 6. 19:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem a szexről van szó. Bár az is jó lenne kicsit gyakrabban, legalább hetente, de arról már "leszoktam". Az alatt, hogy velem foglalkozzon azt értettem, hogy megkérdezze mi van velem, beszélgessünk. A gyerekre ránéz, ha hazajön, néha játszik is vele, de én mostanában már csak háztartási robotnak érzem magam. A hétvégét a gép előtt tölti, ott is eszik. Kezd nagyon elegem lenni.
2012. febr. 7. 09:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy korábbi válaszoló voltam... Banyek, azt nem írtad a kérdésbe, hogy kisgyerek van. Ez már így sokkalta gázabbnak tűnik. :( Mindenképpen beszélni kell vele erről, mert ez már tényleg nem normális dolog.

Ha megérti a dolgot, akkor ő maga fogja eltenni a gépét aludni.

Bátyám barátnője ezt úgy oldotta meg (a Facebook függő volt), hogy letiltotta a fiókját. Ő meg odaadhatná valakinek a játékait "megőrzésre".

2012. febr. 8. 18:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is szívesen fogadom a tippeket, hasonló helyzetben vagyunk. Nálunk is van kisgyerek (3 éves). Sajnos most már odáig jutottunk, hogy munka után hazaér, leül a gép elé és éjfélig ott van, majd lefekszik. A gyerek kezdjen magával amit akar, nem érdekli. Hétvégén felkel, leül a gép elé és ott is marad lefekvésig (hajnali 2-3ig). Próbáltam beszélni vele, de olyankor általában elkezd kiabálni, hogy ne kezdjem ezt megint. Szerinte minden rendben van köztünk, boldog család vagyunk. Nálam viszont már kezd betelni nagyon a pohár. Ma szegény kicsi rajzolt valamit és ment megmutatni az apjának, de az apja még csak rá se nézett. A monitort bámulva mondta a gyereknek, hogy milyen szépet rajzoltál. A szívem szakadt meg érte. Én a váláson gondolkozom, mert akkor legalább nem szembesülne közvetlenül nap mint nap a gyerek azzal, hogy az apja semmibe veszi. Nincsenek családi programok, nem játszik a gyerekkel. Az már nem is érdekelne, hogy velem nem foglalkozik, de legalább a saját gyerekével - akit állítólag nagyon szeret, tehetne kivételt. Hülyén hangzi, de úgy érzem, hogy ugyanakkor nagyon szeret minket. Soha egyetlen alkalmat sem felejt el, mindig számon tartja az óvodai dolgokat is, de egyszerűen nem lehet vele kommunikálni úgy, hogy a szemembe nézzen és ne a monitorra közben.
2012. febr. 16. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!