Hogyan tudnám a páromat leszoktatni a számítógépes játékokról?
Nézd, én pár sorban leírtam a kérdezőnek, hogy viselkedett az exem, erre ő reagàlt, hogy az övé is ugyanilyen. Tudom min megy àt és ez nem a szexről szòl. Példànak hozta fel, hogy a gépezés még annàl is fontosabb, hogy érzékeltesse a probléma súlyossàgàt.
Alàírom, jò jàtszani, jò netezni persze, de addig a pontig, amíg a valòdi, emberi kapcsolatok nem szorulnak emiatt hàttérbe. Ès sajnos a kérdezőnél ez a helyzet, de javíts ki kérdező, ha tévednék!
Egy korábbi válaszoló voltam... Banyek, azt nem írtad a kérdésbe, hogy kisgyerek van. Ez már így sokkalta gázabbnak tűnik. :( Mindenképpen beszélni kell vele erről, mert ez már tényleg nem normális dolog.
Ha megérti a dolgot, akkor ő maga fogja eltenni a gépét aludni.
Bátyám barátnője ezt úgy oldotta meg (a Facebook függő volt), hogy letiltotta a fiókját. Ő meg odaadhatná valakinek a játékait "megőrzésre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!