Szereti a párod a számítógépes játékokat? Nem félsz,
h beszippantják őt?
Figyelt kérdés
Az én barátomnak ez a hobbija, megmutatta, én nem értem mit élvez rajta. Csak lövöldöznek mindenféle szörnyekkel. De ő ezt szereti, és én ezt igyekszem maximálisan tiszteletben tartani. De kicsit aggódom, nem gyerekes ez még 22 évesen is? Nem fogja egyszer beszippantani őt? Amúgy megbízok benne, csak tudom h kicsit lusta természet és félek h ez oda vezet, h elkényelmesedik és csak játszani fog.
nincs is annál jobb...vagyis van, de csináljátok azt, ha ez nem jön be:D
2011. nov. 11. 10:56
2/17 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj, ha játszik a gépen.
Addig én nem aggódnék a helyedbe, amíg nem megy a játék közös programok, vagy kettesben töltött esték rovására.
2011. nov. 11. 10:57
3/17 anonim válasza:
mindenkinek kell hobbi, kikapcsolódás. Jobb lenne ha kocsmázna a haverokkal? Naugye hogy nem. Am nem korfüggő a játék sem, ha szereti hagy csinálja ha nem hanyagol el téged.
2011. nov. 11. 11:00
4/17 anonim válasza:
Az én párom 32 éves, és gyűjti ezeket a játékokat. Néha játszanak a haverjaival, ami engem nem zavar, és egyáltalán nem megy a kapcsolatunk rovására (persze nem is várom el, hogy egyfolytában velem foglalkozzon). Ugyanolyan hobbi, mint a gyöngyfűzés, egy értelmes felnőtt tudja kezelni.
2011. nov. 11. 11:01
5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ugyanolyan hobbi? mert sok ember meg azt mondja h leépíti az agyat, ehelyett sportolhatna, olvashatna, kirándulhatna, társasozhatna.
2011. nov. 11. 11:03
6/17 anonim válasza:
Nem gond ez szerintem, ha nem mértéktelenül csinálja.
Nekem volt egy pasim, aki teljesen függő volt. Fél év után szinte 0-ra csökkent közöttünk a kommunikáció. Neki az volt fontos, hogy kikapcsolódjon, játszhasson. Ő a mindennapi gondokat a játékkal "beszélte meg". Ezek miatt hatalmas feszültség volt közöttünk, a végére pedig odáig fajult a dolog, hogy a játék mindennél fontosabb volt neki, így szakítás lett a vége.
2011. nov. 11. 11:06
7/17 anonim válasza:
Ha túlzásba viszik, akkor építi le.
Én is szoktam játszani a gépen, bár főleg városépítős, stratégiai játékokat. Kikapcsol, elmélyedek benne.
A férjem mostanában valamilyen háborús játékot játszik, egyedül azért szóltam, hogy vagy fülessel játsszon vagy vegye le a hangot, mert lábrázást kaptam a folyamatos robothangtól, hogy "Katonák...támadás!! Katonák...támadás!!" - és ezt percekig ismételgeti néhány másodpercenként a gép, baromi idegesítő :)
2011. nov. 11. 11:08
8/17 zkriszti3 válasza:
A párom focit néz,én gépezek.Azóta nincs vita.Párterápiának nagyon jó.:)
2011. nov. 11. 11:14
9/17 anonim válasza:
Az én párom lassan 30 és még mindig játszik. Szerintem is gyerekes és zavar is, de nincs mit tenni. Amíg nem megy a közös programok róvására, addig nem cirkuszolok miatta.
2011. nov. 11. 11:16
10/17 anonim válasza:
Mi mindketten szeretjük, sőt 1 éve PS3-t is vettünk, egyszerűen néha rászólunk a másikra, hogy most már le kéne tenni, és majd később játszál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!