Mit tegyek, hogy párom ne a számítógépes játékokkal töltse az időt?
Első, miből gondolod hogy a kérdező ilyen? Mert én magamból kiindulva nem vagyok vásárolgatós pletyizős csaj...
16/
Bocsi, elküldte a felénél :)
16/L vagyok, és az én párom is ilyen, és egyszerűen lehetetlen kirángatni a gép elől.
Az én pasim se jobb :)
Megkérdeztem tőle, erre azt mondta:
Te mit választanál? Inkább beülnél 1 étterembe, és vásárolgatnál ruhákat aztán moziba mennél,
vagy ehelyett segítenél egész nap fűrészelni a pasidnak?
Szóval ő inkább játszik, minthogy szenvedjen a hülye háztartási munkákkal :)
Én 25 éves nő vagyok, és én is szeretem a számítógépes játékokat (sőt, részben ezek miatt kezdtem informatikát tanulni, és mikor még nem fordították le magyarra, többet tanultam angolul ezekből, mint a suliban). Jó, függő azért nem vagyok, de nem a játék a hibás, amiért te nem tudod elcsavarni a párod fejét.
Dolgozik a párod? Esetleg elfárad a munkában annyira, hogy először inkább játszani ül le, mint dolgozzon, amikor hazaér? Apám első dolga pl. miután hazaér a munkából, hogy egy tányér kajával leül nézni a tévét, aztán amikor már pihent, elmosogat, vasal...
Én is vmi hasonlót kérdeztem egyik nap.
Kórosan infantilis a tiéd is.
Az enyém 38 éves és még mindig van kedve hozzá, a gyereket meg unja.
Lehet, hogy megkérdezek egy pszichológust, ha többet tudok, újra írok.
Jó, függő azért nem vagyok, de nem a játék a hibás, amiért te nem tudod elcsavarni a párod fejét.
-ra válasz.
Nyugodtan szexelhetsz vele minden este, akkor is játszani fog, értsd meg. Ez egy mánia, mint a kártyázás vagy a cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!