Mit tegyek, hogy párom ne a számítógépes játékokkal
töltse az időt?
Figyelt kérdés
Nem tudom felfogni, hogy mi a jó ezekben a játékokban? Lenne egy csomó dolga, amire megkértem, hogy segítsen nekem otthon, ehelyett a számítógép előtt ül. Mit kéne tennem? Tiltani nem akarom, kérni sem, azt szeretném elérni, hogy ő maga jöjjön rá, hogy ez így nem helyes. Fiúk is válaszolhatnának, hogy mi a jó ezekben a játékokban, mert én nem értem.
20:01 - Öcsém is függőnek számít, de amikor olyan nője volt, akibe igazán szerelmes volt, a kiscsaj kedvéért még meg is főzött, és mindent megcsinált, a leányzónak nem is kellett kérnie.
2010. aug. 11. 20:03
12/19 anonim válasza:
Járjon inkább kocsmába?
Amúgy egy megoldás van. Ülj le te a gép elé!
2010. aug. 11. 20:07
13/19 A kérdező kommentje:
Szerencsejáték-függő is volt, de azt 2 éve abbahagyta a kedvemért, mert annyira fontosnak tartja a kapcsolatunkat. Egyébként meg, majdnem minden nap szexelünk és igen mostanában sokat dolgozik a munkahelyén, fizikai munkát és este ki akar kapcsolódni. Én is egész nap fizikai munkát végeztem a munkahelyen, de csak 5 órát, aztán hazaértem bevásároltam és megfőztem. Most ültem csak le egy kicsit internetezni. Még egy kérdés: ha gyermekünk lesz, akkor is ezt fogja csinálni?
2010. aug. 11. 20:16
14/19 anonim válasza:
5 óra nem egész nap, elnézést... Egész nap fizikai munka egy jó erőben lévő férfi számára is megterhelő és normális, ha utána pihenni akar, valaki játszik, valaki tévét néz, valaki olvas... Még ezt is elvennéd tőle? Ha gyereke lesz, majd játszhatnak együtt és meglesz az apa-fia program.
2010. aug. 11. 20:23
15/19 anonim válasza:
Ha számítógépfüggő, a gyerek se fog rajta változtatni.
2010. aug. 12. 01:11
16/19 anonim válasza:
Ha meglesz a gyerek, majd akkor játszik, ha a kölyök elaludt.
2010. aug. 12. 08:52
17/19 anonim válasza:
Sajnos nálunk a gyerek megszületése sem változtatott ezen, most is játszik.
Néha a gyerekkel is játszik, de az a b..arom szerepjáték mindenképpen kell neki.
Lehet, hogy bizonyos programokkal nehéz játszani, angolul kell tudni stb. de megöli a fantáziát.
A szereplő lények meg ocsmányak, torzak, egyszerűen gusztustalan az egész.
Ez a véleményen, és elnézést ha a többi szerepjáték rajongót ez sérti.
2010. aug. 12. 09:38
18/19 anonim válasza:
Ha nem lenne szerepjáték akkor pihenésképpen minden bizonnyal olvasna, már rég megtanult volna valamilyen hangszeren, eljárna kórusba vagy rajzolna, modellezne.
Ezek mind háttérbe szorultak mindenféle idétlen hörgő karddal futkosó lény miatt.
2010. aug. 12. 09:40
19/19 anonim válasza:
Én nőként a stratégiai játékokat szeretem, ahol gondolkodni kell. :-)
A barátaim irigylik a fantáziámat, sokszor mondják, hogy nem ismernek még egy ilyen kreatív embert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!