Szereti a párod a számítógépes játékokat? Nem félsz, h beszippantják őt?
Az én barátom csak néha játszik egy játékkal, amit nagyon szeret, én vagyok az, aki sokkal többet kockul.. :D De ez nem megy a kapcsolatunk rovására, mert nem a rá szánt időben teszem, nem szippant be, pedig évek óta csinálom. Max néha, ha nagyon rákapok valami újra, keveset alszok pár hétig. Lehet, hogy gyerekes, de én nagyon élvezem.
23/L
Pasikent mondom, h szerintem is gyerekes.
16 evesen en is toltam, de ma mar nem tud lekotni.
Kb olyan mint ha matchboxoznom kellene.
Engem annyira nem zavar, sőt, mikor közben skype-on a fiúkkal dumálnak, az kifejezetten szórakoztató. Én olyankor általában beülök mellé horgolni vagy valami, aztán néha bekapcsolódok a beszélgetésekbe. Az egész társaság jófej, engem meg szeretnek, mert nem vagyok az a tipikus rózsaszín műkörmös csajszi, hanem nagyon jól el tudok velük hülyülni, lazán visszaszólok, ha kell.
Egy olyan játék van, aminek néha nem örülök, mert csapatok játszanak másik csapatok ellen, szóval a meccs végéig nem igazán lehet ott hagyni. Olyankor nem lehet egy pillanatra sem elhívni vagy valami... Amúgy ő is 22 éves. :D
Az én uram 33 éves és most a mellettem lévő gépen nyomja. Megnézem az emailjeimet és jelentkezek be én is.
Ez is egy hobbi, mint a többi, viszont előnyösebb ha a pár mindkét tagját érdekli, mert ha az egyiket nem, az istennek sem fogja elfogadni egy idő után, hogy otthon miért nem mással foglalkozik aki játszik. És a horgászás nem szippant be? Mikor hajnali négykor elmegy aztán este jön haza, ha hazajön és nem marad éjszakára, vagy nem egy egy hetes horgásztúrákra? Semelyik hobbival nincs baj, azzal van baj, ha valaki elkezdi, hogy mit lehet ezen élvezni, semmi értelme, gyerekes, "beszippant" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!