Miért fojtom meg a páromat azzal hogy nem akarom hogy alkoholista legyen?
Azt mondta hogy megfojtom őt, nem csinálhat azt amit akar, de csak azt nem akarom hogy igyon mert akkor csúnyán beszél, képes autóba ülni stb
Most külön vagyunk de szeretném ha hiányoznék neki, mivel tudom ezt a legjobban elérni hogy ő akarjon engem.Mert én már nem akarok neki megalázkodni. :( Ha nem keresem az jó ötlet vagy sem?Elvagyok keseredve
Hány éves? Egyébként meg ha ennyire nem bírod elviselni, menjetek szét, az ilyet tapasztalatból mondom, hogy sose lehet megváltoztatni. Elég stresszes életem van, és gyakran iszok sajnos, mindig a fejemhez vágták hogy nem könnyű nézni ahogy iszok...
Mondjuk ez attól is függ, hogy egy sör miatt is hápogsz-e neki, vagy ha mondjuk lehúz egy fél üveg jacket.
1. Azért mondja, h megfojtod, mert ő ugy érzékeli, h nem teheti azt, amit akar. Neki a szabadság fogalma a piában merül ki. Ja nem balhéznál vele, sanszos, h nem is inna. Ha alkoholista, akkor igen.
2. Amíg magától nem jön rá, h a pia nem jó, addig ze tehetsz bármit, nem fogja abba hagyni az ivást. Sőt,! Csak többet fog inni.
3. Örülj neki, h már nem vagytok együtt, eszedbe ne jusson keresni. Felejtsd el, és keress mást!
Ha ez neked kérdés, akkor valószínű, h fiatal vagy még, szóval előtted az élet, ne pazarold egy olyanra az idődet, meg az energiádat, olyanra, akinek az ital fontosabb, mint te! Tapasztalat. 33/n
Köszi, és bocsi csak feldühödtem hogy féltem és akkor mondja nekem ez a kisfiú hogy isten ments neki egy ilyen nő mint én.
Igen már magam sem tudom mit akarok, sőt inkább nem mint igen. :/ Igen igen vannak alkohol problémái, rengeteget tud inni és már a volt barátnője miatt is ivott mikor az megcsalta. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!