Miért fojtom meg a páromat azzal hogy nem akarom hogy alkoholista legyen?
Azt mondta hogy megfojtom őt, nem csinálhat azt amit akar, de csak azt nem akarom hogy igyon mert akkor csúnyán beszél, képes autóba ülni stb
Most külön vagyunk de szeretném ha hiányoznék neki, mivel tudom ezt a legjobban elérni hogy ő akarjon engem.Mert én már nem akarok neki megalázkodni. :( Ha nem keresem az jó ötlet vagy sem?Elvagyok keseredve
1 hete megfenyegetett hogy ránk gyújtja a házat!!-----------------> elakarom érni hogy hiányozzak neki, tudom hogy szeret.
Ember, te elolvastad, hogy mit írtál???
Engem is sokan szeretnek, de még egy se akarta merő szeretetből rám gyújtani a házat.
A "melegséget gyújtok szívedben" nem szó szerint értendő!
"Valahogy a szív jobban győz az ész ellen, pedig az ész sokkal okosabb :(("
Ha ez lenne a helyzet, örülnél, hogy megszabadulsz tőle. Te leszel majd a tévében rinyálós feleség, akinek a férje halálra gázolt ártatlanokat, mielőtt berugott, megvert téged és megcsalt? Nem szeret. Neked mégis egy ilyen ember kell. Ne haragudj, de akkor idd a levét, ha visszajön hozzád, váljék egészségedre.
"mert akkor csúnyán beszél, képes autóba ülni stb"
ezt nem teljesen értem. képes autóba ülni. én is szoktam kocsiban ülni mivel nincs jogsim ezért nem vezetek.
am meg mennyit szokott inni? nálam 3 liter bor vagy 6 liter sör vagy fél liter vodka a napi limit.
énnekem 3 szükségletem van az étel a vodka és a sex. egy nőért csak az ételről tudnék lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!