Miért fojtom meg a páromat azzal hogy nem akarom hogy alkoholista legyen?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy megfojtom őt, nem csinálhat azt amit akar, de csak azt nem akarom hogy igyon mert akkor csúnyán beszél, képes autóba ülni stb
Most külön vagyunk de szeretném ha hiányoznék neki, mivel tudom ezt a legjobban elérni hogy ő akarjon engem.Mert én már nem akarok neki megalázkodni. :( Ha nem keresem az jó ötlet vagy sem?Elvagyok keseredve
2012. jan. 14. 23:33
21/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet, ha nem keresed (a kérdésedre válaszolva)! Soha többé ne keresd és ha ő keresne téged, akkor bujj el a lehető legtávolabb tőle! Egy ilyen ember csak magát szereti meg a piát. Ha fenyegetőzik, akkor nem szeret. Fuss, amig el nem hagyod!
22/22 anonim válasza:
Azért fojtod meg, mert nem vagy egy halk, megértő söröcske, vagy egy csendesen kívánatos feles. Ha olyan hatással lennél rá, mint az alkohol, akkor te lennél a legideálisabb a földön, nemcsak neki, hanem a többi beteg számára is.
Jó ötlet, hogy nem keresed, én még azt is megkérdezném tőle, hogy honnan ismerjük egymást, ha felhívna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!