Mit tegyek, keresztanyanak kertek, de a paromat lehet hogy nem?
Szerintem teljesen olvasható.
A feleség húga már keresztanya? Az előző gyermeknél, nem? Itt is lehetne, a férjével, meg te is lehetnél a férjeddel. Vagy ha nem így van, akkor nem értem (de nem azért, mert nem olvasható a szöveg).
Én sem értem, hogy a férjed mit kesereg. Attól még ugyanúgy szeretheti a kislányt, mint bárki más.
A helyedben akárki lenne a keresztapa, vállalnám a keresztanyaságot, a férjemre meg rászólnék, hogy grow a pair.
Szerintem meg a szülők részéről hülyeség szétválasztani, hogy a kereszt anya-apa nem egy pár.
Nekem az a természetes.
Amelyik barátnőm nem választaná a páromat IS engem se válasszon.
A szulonek a huga a keresztanya az elso gyereknel, de akkor meg nem volt meg a parja. Most a parjat akarjak keresztapanak. Az anyuka nem akarja a hugat "hasznalni" megint keresztanyanak mert nem akarja hogy a gyerekeknek osztozniuk kelljen. A parom azert kesereg (bar ez azert igy eros) mivel nekunk mar lett mondva hogy mi leszunk es tok boldog volt, mar minden csaladtagjanak elmondta meg tok izgatott volt hogy akkor mikor megyunk latogatoba stb..eleg gaz kozolni vele hogy bocs de megse...szoval jah. Ertem en hogy mit mondotok, de en azert egy kicsit rosszul veszem, hogy eddig jok voltunk ketten mostmeg mar csak en. Azert ez nem ugyan olyan igy. Nekem fontos a parom nagyon es igenis erdekel hogy erintett legyen. Tudom hogy attol meg ugyanugy szeretne a kislanyt de akkor is..fura ez igy. No es mi ugye Dublinban elunk, a hugica parja meg ott Becsben ahol a csalad is szoval mi soha nem tudnank annyit latogatni mint ok..
Akarhogyis nem tudom, hogy mit dontsek..
Én igazság szerint azt nem értem, hogyha ilyen messze laktok egymástól, akkor miért ti (vagy te) lennétek a keresztszülők? Nem 5 km választ el benneteket egymástól.
Úgy tudom, a keresztszülő elvileg támogatást kell(ene) nyújtsonh a keresztgyermekének, de ez ilyen távolságból kicsit bajos.
Öcsém keresztapja anyukám unokaöccse, 245 km-re lakott tőlünk. Pár éve kint él Londonban. Látta öcsémet, amikor megszületett - keresztelőn, egyszer találkoztak amikor 6 éves volt, és egyszer, amikor 12. Öcsém mort 19.
Amikor találkoztak (mindkét alkalommal), akkor kapott a keresztapjától ruhákat, meg később műszaki kütyüket, de ennyiben ki is merült a keresztapaság fogalma számára.
Szóval én csak azt nem értem, hogy ha iennyire nessze vagytok egymástól, akkor is van értelme elvállalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!