Hogy működnek ezek a trükkös aksik?
"Igen tőled tudtam meg hogy ilyen létezik ,ez is azt bizonyítja hogy mennyire hétköznapi és elterjedt :D ja nem."
Örülök hogy hozzájárultam ahhoz hogy a tudásod gyarapodjon!
Semmilyen jelentőséget nem tulajdonítok annak hogy mennyire hétköznapi vagy mennyire nem az.
"Léteznek még szabványos elemekkel azonos méretű lítium elemek ?"
Engedd el ezt a lítium elemet inkább.
Ennek az egész zavaros társalgásnak az egyik gyökere - ha még jól emlékszem - az a bizonyos felcserélhetetlenség volt.
Ezt írtad:
"Amit állítasz hogy léteznek AA méretű lítium akksik kizárt dolognak tartom ,a felcserélhetetlenségi szabványok szerint ilyet nem gyárthatnak"
Márpedig léteznek lítium aksik (most nem elemről van szó, de azok is léteznek ami már egyértelmű bizonyítást nyert).
" Ez azt jelentené hogy a lítium akksit be tudnád tenni egy nicd nimh töltőbe"
Azt jelenti, igen! Bele tudod tenni! :)
"A lítium elemet meg nem azért gyártják mert te sokat fantáziáltál erről és addig nyaggattad a gyárat míg elkezdték gyártani."
Így van! Pont ezt írtam le én is!
"Az ok okozati összefüggésekre akartam utalni"
Túllőttél a célon, ezért nem sikerülhetett.
"a Varta litium eleme hogy lehet hogy csak 1,5V os?"
Miért tőlem kérdezed? Nem tudom, nézz utána!
Egyrészt többféle lítium alapú technológia létezik, másrészt bele lehet sétálni abba a csapdába hogy angol nyelvben az elem és az akkumulátor ugyanúgy battery.
Vagy még mindig ott tartunk hogy be akarod bizonyítani hogy 3.6V-os AA lítium elem nem létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!