Működne ezzel a beltéri egységgel?
Figyelt kérdés
Van apámnak egy régi monitorja, amivel tvt is lehetett nézni még régen, van rajta koax bemenet, vagyis tv kábel bemenet meg scart csatlakozó. Próbáltam rá kötni egy egyszerű tv antennát, kerestem rajta csatornát, de nem talált semmit, csak ilyen szürke "hangyás" volt a kép vagy hogy szokás mondani.
Az én tvmen egyből talál ugyanazzal az antennával földfelszíni csatornákat. Ez mitől van? Gondolom az én tvm már okosabb és van beépítve dvbt vevő. Na de az jutott eszembe hogy ehhez a tv monitorhoz vennék egy beltéri egységet, egy ilyet
És rákötném az antennát, és a beltéri egységet vagy scartal vagy hdmi kábellel kötném össze a tv monitorral.
Így fogna csatornát?
2021. nov. 22. 20:38
1/2 anonim válasza:
Arra való, már ha van HDMI a TV-n, ami a jobbik eset (minőség). Ellenkező esetben SCART.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen van hdmi a tv monitoron
2021. nov. 23. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!