Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ewelink okoseszközök nekem...

Ewelink okoseszközök nekem két napja nem működnek rendesen. Másnak is csinálja?

Figyelt kérdés
Vibrál a led és nem működik rendesen,mint ha nem lenne wifi
2022. jan. 15. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvashatod a külföldi oldalakon is hogy szerverproblémáik vannak a túlterheltség miatt. Szerverbővítéseket hajtanak végre. Nem kell izgulni a Tuya/Smart Life-nál is elő szokott fordulni.
2022. jan. 15. 08:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Már látom,hogy hogy sokan reklamálnak sok országokból.először azt hittem csak nekem van gond.
2022. jan. 15. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:

az kemény, olyan termékeket beépíteni a lakásba amit kínában simán lekapcsolnak :)

Istenítjük a felhőt, és az adatainkat feltöltjük a googlenak meg a microsoftnak avagy az applenek, ők tárolják bankkártyánkat pénzünket, a kínai ismeretlen cégek kapcsolgatják a lakásunkban a lámpákat és a fűtést, néha egy egy mosást is elindítanak, az autónk hogy beindul vagy se állítják az amerikaiak franciák és a németek és teli rakjuk a gépeinket vírusírtóval nehogy a facebookos beszélgetésünket az 1000 facebookos dolgozó emberen kívül szergej vlagyivosztokban is elolvashassa.

Yess..

Tudunk mi védekezni a minden ellen IS.

2022. jan. 15. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves hármaska, nem feltétlen kell a kínai szerverekre hagyatkoznod ha okos otthonod van. Ha veszel egy NAS-t, azaz hálózati adattárolót és lerakod a pincédbe, adsz neki egy szünetmentest, rendelkezel némi hozzáértéssel ezekhez a dolgokhoz, akkor őt is használhatod az okos otthonod szerverének, nem kellenek a kínaiak, csak azok akik az okosotthon vezérlő progit írták a NASodra.

2022. jan. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!