Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztetek már ilyet?

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
néha tök úgy érzem hogy felesleges vagyok,és nem kellek senkinek...baráti körömben is,otthon is,pasik terén is...de lehet csak bebeszélem magamnak,de olyan rossz=(
2010. júl. 3. 15:19
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
értem...mi mindennap beszélünk egymással...és igen barátokat nem mindig találunk:S
2010. júl. 3. 21:51
 32/35 anonim ***** válasza:
igen én rengetegszer érzem így de leginkább pasik térén:(
2010. júl. 4. 21:33
 33/35 A kérdező kommentje:
én már kezdek hozzá szokni hogy nem kellek senkinek=(de ne add fel,majd mikor nem számítasz rá előbukkan=)
2010. júl. 5. 13:23
 34/35 anonim ***** válasza:

én is pasik terén vagyok ilyen általában.:S

valahogy senkinek sem kellek..:D már én is kezdek hozzászokni sőt valahogy egyedül lehet jobb is.:)

2010. júl. 6. 15:10
 35/35 A kérdező kommentje:
fura lenne ha lenne valaki,mellettem aki szeret....én legtöbbször ezt érzem:S és nem merem közel engedni magamhoz ha van vki....köszi a válaszokat...nyugi majd lesz vki aki téged is szeretni fog=)
2010. júl. 6. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!