Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztetek már ilyet egy...

Éreztetek már ilyet egy kapcsolat elvesztése után?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy nagyon jó barátnőm, már pár éve, de most jobb társaságot talált nálam, és nem is szeret már velem lenni, nem is nagyon megoldható a dolog, mert messze lakunk,és csak akkor jöhetne össze a tali, ha tényleg akarná..De látom hogy nem..szval most az van, h felbontottuk a barátságunkat ténylegesen is,mert már nem volt őszinte sem velem, volt egy durva hazugság...

Olyan késztetést érzek, hogy megtaláljam azokat énis, akik jobbak nála, de nincs sikerem...

Azt szeretném, ha én is jólérezném magam nélküle, és hogy megtudja hogy tényleg nincs szükségem rá...

Csak az a baj, hogy naagyon sokszor eszembejut, és hogy milyen jó volt míg volt nekem, és akkor mindentől elmegy a kedvem...=(

Mit lehet ez ellen tenni..?

2009. dec. 7. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem is történt ilyen. Sajnos nem sokat tudsz tenni, ha már tényleg menthetetlen a barátság, akkor muszáj feldolgoznod, ezen csak az idő és a pozitív hozzáállás segít. Kezdetben letörhet, ha sikertelenséget tapasztalsz, mikor más emberekkel próbálsz kapcsolatot kialakítani, de ne add fel. Próbálkozz tovább, de csak lazán. Túl leszel rajta, ne aggódj, és ne hagyd, hogy elmenjen a kedved a dolgoktól, amikor eszedbe jut. Próbálkozz jobb kapcsolatokat kialakítani.
2009. dec. 7. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem létező dolgokkal hibbantság törődni.
2009. dec. 9. 02:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Az idő minden sebet begyógyít! Már 2. éve a legjobb barátnőmmel nem túl jó a kapcsolatom, semmit nem beszélünk meg már 2 éve nem találkoztunk 1 héten egyszer beszélünk, de nekem mindig is ő lesz a legjobb barátnőm! Egyszerűen annyira szeretem, hogy ez sem állhat közénk! Neki nagyon faxa baráti köre alakult ki de mégsem irigykedem, nekem nem jött össze így örülök az ő sikerének. Igaz mióta új barátai vannak még jobban elhanyagol de ez sem számít. 2 év alatt beletörődtem. Sose a jobbat keresd! Hanem csak keress barátokat sose az új legjobb barátnő XY másolatra menny. Barátkozz és majd kialakul, és ha nem most, lehet később évekkel később össze találkoztok és kiderül, hogy ő egy lúzer lett te pedig nagy baráti körre tettél szert stb..
2009. dec. 10. 16:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Aham...hát remélem jobb lesz majd a helyzet...=)

És együttérzek veled is.

2009. dec. 10. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha vége hát vége lépj túl rajta. Keres új barátokat ne gondoloj rá. Mért gondolná hogy neked szükséged van rá te se gondolhatod hogy ilyeneken jár az agya, éli az életét és van egy csomó baja.
2009. dec. 13. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!