Éreztetek már ilyet?
Figyelt kérdés
néha tök úgy érzem hogy felesleges vagyok,és nem kellek senkinek...baráti körömben is,otthon is,pasik terén is...de lehet csak bebeszélem magamnak,de olyan rossz=(2010. júl. 3. 15:19
11/35 A kérdező kommentje:
igen néha nem foglalkoznak velem,ők elvannak,beszélgetnek meg ilyenek én ha meg mintha ott sem lennék...és nem szoktam bambulni..próbálok hozzászokni de vhogy nem jön össze:S
2010. júl. 3. 18:07
12/35 anonim válasza:
Te most komolyan itt szidod a barátaidat????azta...a nem vagy semmi .....lehet hogy olyan dologról beszélnek amiről te nem tudhatsz....vagy valami....vagy neked talán nincs olyan h valakivel félrevonulsz vagy beszélgetsz?te soha nem hagytad egyedül a barátod??ha nem akkor szólj...ha igen ne.....mert ők ottvannak beszélgetnek de nem hagynak egyedül....engem egy bnőm rendszeresen otthagyott elment b@szni vagy mittomén....és te még azon vagy kibukva h beszének .....
13/35 anonim válasza:
Mi lenne ha megpróbálnál te is beszélni velük....
14/35 anonim válasza:
Nem azon van kibukva,hogy beszélnek hanem hogy levegőnek nézik.Mert velem is sokszor előfordult ez.Vagy az hogy egyáltalán nem is köszönnek nekem pedig ott vagyok.
15/35 anonim válasza:
levegőnek nézik....hát nem tudom....lehet h csak nem szól bele beszélgetésbe.....
16/35 A kérdező kommentje:
18:11!
nem tom honnan vetted hogy szidom őket...erről szó nincs..csak rosszul esik hogy néha nem szólnak hozzám...nem szoktam őket ott hagyni!mindig én vagyok az akihez fordulnak ha vmi bajuk van,de ha én akarok beszélgetni velük vagy leugatnak vagy nem hallgatnak meg=(
2010. júl. 3. 18:18
17/35 anonim válasza:
vagy lehet csak az igazat mondják nem????arra nem gondoltál???vagy nem akarsz belegondolni....lehet csak jót akarnak azzal h igy mondják meg...ilyenek igy fogadd el őket...
18/35 anonim válasza:
Olyankor jó vagy mikor sz@rban vannak.De mikor neked kellene segítség akkor meg nem foglalkoznak veled.
Ezek nem is igazi barátok.Mert ha azok lennének akkor téged is meghallgatnának. Szerintem keress olyan társaságot ahol te is tudsz érvényesülni.
19/35 anonim válasza:
18.20- te semmit nem tudsz.Egy igaz barát meghallgatja a másikat akármilyen hülyeségről beszél.Én mindig meghallgatom a barátnőimet néha volt olyan,hogy tényleg hülyeséget mondtak de nem érdekelt így is adtam nekik tanácsot vagy megmondtam a véleményemet.Így lesz egy barátság teljes.
20/35 anonim válasza:
Ja és sosem ugattam le őket ezért hanem normálisan szóltam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!