Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztetek már ilyet?

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
néha tök úgy érzem hogy felesleges vagyok,és nem kellek senkinek...baráti körömben is,otthon is,pasik terén is...de lehet csak bebeszélem magamnak,de olyan rossz=(
2010. júl. 3. 15:19
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
94%
szerintem sokan érzünk így,ráadásul manapság még nehezebb a normálisoknak érvényesülniük,megelőlegezem neked,hogy te s ide tartozol:)
2010. júl. 3. 15:21
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
épp így érzek most is.
2010. júl. 3. 15:46
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
én mindig így érzek és így is van... ez van
2010. júl. 3. 15:54
 4/35 anonim ***** válasza:
85%

rossz közösségben vagy. valószínüleg azért. keress egy olyan közösséget a minden napjaid mellett, akikkel jól érzed magad, és érzed, hogy ott befogadnak.

én is ezt csináltam és így sokkal jobb lett az életem :D

2010. júl. 3. 16:09
 5/35 Funktasztikus ***** válasza:
85%
igen elö szokott ez a kamaszkorral jár:(
2010. júl. 3. 16:40
 6/35 anonim ***** válasza:

Igen velem is előfordul.

Sőt én már 18 vagyok és kb olyan 16 éves korom óta van ilyen,vagy ha nem 15...Szóval lehet már gondok vannak velem ha mostanában is előfordul..mert ugye már nem vagyok én olyan kamasz S:

Mondjuk nekem elég súlyos önbizalomhiányom is van:S:(

Ajánlották már a pszichológust is:/

VAlahogy tenni ellene eddig nem nagyon tudtam.

2010. júl. 3. 17:29
 7/35 anonim válasza:
100%
miért érzed ezt? Történt valami? Barátaid megbántottak? vagy ?
2010. júl. 3. 17:34
 8/35 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat...én sem vagyok már kamasz,és nem bántottak meg,csak néha ha velük vagyok feleslegesnek érzem magam köztük...olyan mintha én ott sem lennék...nem tudom leírni...rossz érzés...=(
2010. júl. 3. 17:54
 9/35 anonim válasza:
nem foglalkoznak veled?vagy nem lehet hogy közbe elbambulsz és azt hiszed nem törődnek veled?énis igy vagyok néha elgondolkozok vmin és utána ugy érzem felesleges vagyok persze aztán rájövök h nem is vok az:D
2010. júl. 3. 17:56
 10/35 anonim ***** válasza:

én is ugyanezt érzem amit te kérdező.

feleslegesnek érzem magam egy bizonyos társaságban én is na de nem azért mert elbambulok. volt,hogy ott volt barátnőm és jöttek a többiek persze nekem nem köszöntek csak annak a barátnőmnek.

és ez nem egyszer fordult elő nagyon szarul esett.de már kezdem megszokni.

2010. júl. 3. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!