21/35 A kérdező kommentje:
igen ez igaz hogy néha meg mondják hogy ha vmit nem ugy csináltam, adnak is tanácsokat,próbálom megfogadni őket...
sokszor nem értenek meg,ismernek már évek óta...és én csak rájuk számíthatok mint barátok,mert nekem nincs sok soha nem is volt,emiatt nem akarom elveszteni őket...csak néha furán viselkednek és ez zavar:S
22/35 anonim válasza:
figyu ha segitenek és meghallgatnak ...adnak tanácsot..akkor mi a gond?nem lehet hogy csak félsz hogy elveszíted őket és ezért érzed ezt?ha meg segitenek akkor az azt jelenti hogy nagyon szeretnek téged!és ők is barátjuknak tartanak nem pedig egy havernak!!utolsó válaszod alapján ez egy jó barátság csak néha mindenki érzi ezt!további sok boldog barátságos évet nektek:)
2010. júl. 3. 19:07
23/35 A kérdező kommentje:
köszönöm...nagyon jó barátságnak nem mondanám...segítenek ez igaz de nem úgy ahogy én nekik...ha ló nincs jó a szamár is érzés van ilyenkor bennem mikor ugy viselkednek...és ez esik rosszul...és vmelyikőtök irta hogy levegőnek néznek...ez igy van ha többen vagyunk...:Sértitek már?=(
24/35 anonim válasza:
igen ló nincs jó a szamár is egyik szavaddal ütöd a másikat édes....segitek...utána meg nem ugy ahogy te akarod?meg nem oldhatják a gondjaid...pfff úgy veszem észre neked csak az a bajod h más barátaik is vannak.....és kicsit csak magaddal törődő vagy??nem gondolod hogy ők sem tudnak jobban segiteni annál mint amennyit megtesznek??mi az h ló nincs jó a szamár is...elvégre barátaid nem...itt meg szidod őket?hát hallod....lehet a 3 személynek olyan gondja van amit nem szivesen mond el mindenkinek vagy szerelmi csalódása ....és ha ez érdekelne téged bekapcsolódnál beszélgetésbe és megirnád nekik vagy megmondanád nem itt beszélnéd ki őket
30F
2010. júl. 3. 19:43
25/35 A kérdező kommentje:
nem beszélem ki őket...és nem szidom,mert szeretem őket de néha azt érzem h ha ló nincs jó a szamár is...és ezt nem csak a barátaimra értem...ez fura érzés,és akinek nem volt még ilyen nem tudja milyen...
26/35 anonim válasza:
30 éves vagyok velem is volt ilyen hidd el...ha meg megpróbálnak segíteni hidd el azért van mert szeretnek ha nem igy lenne már nem lennének veled BARÁTOK ismétlem BARÁTOK...nem haverok...lehet nem tudnak ők olyan jó tanácsot adni mint te....mert félnek h nem jó dolgot mondanak...
2010. júl. 3. 20:07
27/35 A kérdező kommentje:
lehet igazad van,de oda irtam elején hogy lehet én beszélem be magamnak....lehet párhét múlva nem fogom már ezt érezni..nem most volt rá először példa...
nekem is elég sűrűn van így..:S
2010. júl. 3. 21:03
29/35 A kérdező kommentje:
21:03 és te hogy próbálsz változtatni?legalább te tudod hogy mit érzek:S
30/35 anonim válasza:
én ilyenkor megpróbáltam többet velük lenni és megmondani nekik,hogy számíthatnak rám mindenben,hogy érezzék,hogy vagyok nekik,és ők is fontosak nekem!mert Barátokat nem minden sarkon talál az ember:$
2010. júl. 3. 21:45
Kapcsolódó kérdések: