Rossz ember vagyok - e szerintetek, amiért ezt csinálom? (Lejjebb részletezem. )
Segítségetek kérném, mert azt szeretném megkérdezni, hogy rossz ember vagyok - e szerintetek, amiért ezt csinálom?
(Lejjebb részletezem.)
Érdekel a pszichológia, s bár nevetségesen fiatal vagyok, már most elég ügyes vagyok a szakmában, de nem vagyok hivatalosan is az. MSN - en sokszor beszélgetek emberekkel és mindig ráveszem arra őket, hogy megnyíljanak nekem és levessék az álarcukat. Ettől önző lennék? Hiszen így "megadják magukat", kiszolgáltatotabbak nekem, és mindig egyet értenek, bármit is mondok, mert úgy vannak vele, hogy nekem mindig igazam van. Szeretem, hogy mindenkit kedvemre formálhatok, élvezem a helyzetem, mert így megfelelően irányíthatom őket és baj nélkül kijövünk, de... De legbelül az a kisördög mindig megszólal, hogy milyen rossz ember vagyok, amiért ezt teszem velük és ilyenkor utálom magam. Mert mért kellene miattam megváltozniuk? Én nem mondhatom meg nekik, hogy milyennek kellene lenniük, még akkor sem, ha úgy lenne tényleg jó! Ilyenkor olyan gonosz vagyok... Nem? Mi a véleményetek? Tényleg rossz ember lennék? Sürgős, hosszú válaszokat kérnék tőletek! Előre is köszönöm.
*/L
Kösz, de észkombány utolsó... -.-
Az érzés kölcsönös. -.-
Keressetek rá az energia-vámpír kifejezésre... xD
Állítólag az avgyok.
De előbb keressetek rá!
És hagyjanak már békén a hülyék, könyörgöm sírok...
Szerintem akkora beképzelt p*csa lehetsz, amekkora bazme*g manapság nem ritka. Mi az hogy kedvedre formálod az embereket, meg így nincsen konfliktus meg ehhez hasonló értelmes szövegek. Na akkor most én analizállak ki téged.
Körülbelül annyi értelme van ennek a kérdésnek mint sz*rt enni. Elmondjam hogy mért? Azért mert te már tudod a választ! Megjátszod az ártatlan kis se*gfejet, közben pedig azt várod hogy mások kinyalják a se*gedet h "neeem, nem vagy gonosz, nagyon jó ember vagy" stb. Az a helyzet, hogy te teljesen el vagy szállva magadtól. Nem vagy meggyőződve arról hogy rossz ember vagy, csak legyezgetni akarod a hiúságod. Elmondom mi vagy te. Egy beképzelt barom, aki azt hiszi h full tehetséges, közben meg gőze nincsen arról mi az élet. MSNen könnyű osztani az észt, ráadásul szar tanácsokat mindenki tud adni. Na paff. Remélem elég hosszú válasz volt okoska.
Nagyon nem aktuális, de ez van...
Erre:
Miért van naponta több mint 9000 olyan kérdés, hogy:
"Sziasztok 13 éves vagyok sok a barátom / szerintem rohadtul értelmes vagyok / jajj véletlen Sziával köszöntem a barátnőmnek puscsy helyett, helyes ez?
Na ezt csak azért írom le, mert TÉRDRE CSIRKÉK ITT AZ ISTEN, szóval dicsőítsetek hogy milyen okoska vagyok, mert amúgy semmi önbizalmam nincs, csak saját magam által generált, hamis történeteket hitetek el magammal és másokkal"
;)
Mit válaszoljak? Kevés az igaz barátom, leginkább visszahúzódó típus vagyok, szóval eléggé nem találtátok el. Nem szoktam olyan szavakat használni, hogy puscsy. És milyen saját történet? Uhh... Kár is visszaolvasnom, mert tiszta ovi. Szóval, akkor magyarázom, ha már sokan fogyisok... Vagy akkor mit nem értetek? Könyörgöm... -.-"
Na... Tök más vagyok, mint hiszitek! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!