Rossz ember vagyok - e szerintetek, amiért ezt csinálom? (Lejjebb részletezem. )
Segítségetek kérném, mert azt szeretném megkérdezni, hogy rossz ember vagyok - e szerintetek, amiért ezt csinálom?
(Lejjebb részletezem.)
Érdekel a pszichológia, s bár nevetségesen fiatal vagyok, már most elég ügyes vagyok a szakmában, de nem vagyok hivatalosan is az. MSN - en sokszor beszélgetek emberekkel és mindig ráveszem arra őket, hogy megnyíljanak nekem és levessék az álarcukat. Ettől önző lennék? Hiszen így "megadják magukat", kiszolgáltatotabbak nekem, és mindig egyet értenek, bármit is mondok, mert úgy vannak vele, hogy nekem mindig igazam van. Szeretem, hogy mindenkit kedvemre formálhatok, élvezem a helyzetem, mert így megfelelően irányíthatom őket és baj nélkül kijövünk, de... De legbelül az a kisördög mindig megszólal, hogy milyen rossz ember vagyok, amiért ezt teszem velük és ilyenkor utálom magam. Mert mért kellene miattam megváltozniuk? Én nem mondhatom meg nekik, hogy milyennek kellene lenniük, még akkor sem, ha úgy lenne tényleg jó! Ilyenkor olyan gonosz vagyok... Nem? Mi a véleményetek? Tényleg rossz ember lennék? Sürgős, hosszú válaszokat kérnék tőletek! Előre is köszönöm.
*/L
Hééé...
Azt hiszem félre értettek páran.
Én vagyok a lelki szemetesláda, aki segít nekik!
Ez mért lenne kihasználás?
Én csak segíteni akarok nekik...
:\
Szerintem már az is rossz hogy ilyenen gondolkozol nekem még fel se merült aza kérdés hogy gonosz vagyok-e.
Ha pedig nagyon szereted és értesz hozzá akkor menny arra a szakmára de előre is szólok hogy nehéz szakma.
15L
hát nézd az egyáltalán nem jó, hogy megakarod változtatni az embereket ez örök hiba mert mi van nagy változtatást akarsz csinálni és az a fél akit megváltoztatsz nem bírja és rosszabb ember lesz valaki a pszichológusok sem változtatják meg az embert csak segítenek leküzdeni a problémákat én azt ajánlom fogadj el inkább mindenki olyannak aki vagy és nem vagy rossz ember de ha tudod és hallod a kisördögöt változtass, azért csak óvatosan ezekkel az irányításokkal mert akár egy életet is tönkre tehet ki tudja ki milyen megterhelést az élettől hogy fog bírni, a barátok is elfogadják úgy egymást ahogy vannak a családtagok is és minden embert olyannak kell szeretni amilyen Szép estét:)
*/19:P
Semmi baj nem lenne, bár furcsa, hogy miket írogatsz.
Valaki leírta a véleményét, erre te hajtod a saját igazadat. Mintha a fejedben lenne egy alternatív válasz, amit keresel és addig a többivel nem értesz eggyet.
Nekem kell egy ilyen ember aki rávesz arra h le legyk ilyen
Kancsó=(tod)
ne legyek k*csög mert az vagyok jó lenne veled beszélni h elmondjam neked h is van én azt nem ugy élvezem csk...non hosszú beszélhetek veled?
13/L
sztem nem vagy gonosz
helló!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha te tényleg élvezkedsz azon, hogy másokat formálhass, akkor fent áll annak az esélye, hogy saját ideádhoz hasonlóra próbálod formálni, viszont nem biztos, hogy te magad tökéletes lennél, sőt biztosan nem vagy az. Tehát ezt önzőségnek hívják ilyen formában, ugyanis a saját vágyaidat elégíted ki. Nem miattad kell megváltozniuk, hanem maguk miatt, ha ésszerű, logikus érveket állítasz eléjük, és ezt az ő érdekükben teszed, tehát nem a saját hasznod hajt. Én ugyanilyen vagyok, hangsúlyozom, azzal a kivétellel, hogy én nem azt szeretem, hogy a kedvemre formálhatom őket, hanem azt szeretem, hogy ezzel jobbá tehetem az életüket, segíthetek. Nincs sok különbség, de a mértéke viszont hatalmas. Ha a belső hang szól rád, higgy neki, mert igaza van, és változtatnod kellene, lehet neked is szükséged lenne egy beszélgetésre.
üdv
25/F
Ennyi baromságot összeírni... XD
De milyenek lehetnek azok akikkel msn-en beszélsz? Átformálsz? XD
"Szeretem, hogy mindenkit kedvemre formálhatok, élvezem a helyzetem, mert így megfelelően irányíthatom őket és baj nélkül kijövünk, de"
Irányíthatom? XD Bemegy betör 1 bankba is neked?
Hát igazából én nem úgy értem ezeket, kicsit vicces talán, de amúgy komoly dolgok...
Nem ilyen mértékben értem, hogy betörnek egy bankba... -.-
Sok válasszal egyetértek amúgy...
Miért van naponta több mint 9000 olyan kérdés, hogy:
"Sziasztok 13 éves vagyok sok a barátom / szerintem rohadtul értelmes vagyok / jajj véletlen Sziával köszöntem a barátnőmnek puscsy helyett, helyes ez?
Na ezt csak azért írom le, mert TÉRDRE CSIRKÉK ITT AZ ISTEN, szóval dicsőítsetek hogy milyen okoska vagyok, mert amúgy semmi önbizalmam nincs, csak saját magam által generált, hamis történeteket hitetek el magammal és másokkal"
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!