Rossz ember vagyok - e szerintetek, amiért ezt csinálom? (Lejjebb részletezem. )
Segítségetek kérném, mert azt szeretném megkérdezni, hogy rossz ember vagyok - e szerintetek, amiért ezt csinálom?
(Lejjebb részletezem.)
Érdekel a pszichológia, s bár nevetségesen fiatal vagyok, már most elég ügyes vagyok a szakmában, de nem vagyok hivatalosan is az. MSN - en sokszor beszélgetek emberekkel és mindig ráveszem arra őket, hogy megnyíljanak nekem és levessék az álarcukat. Ettől önző lennék? Hiszen így "megadják magukat", kiszolgáltatotabbak nekem, és mindig egyet értenek, bármit is mondok, mert úgy vannak vele, hogy nekem mindig igazam van. Szeretem, hogy mindenkit kedvemre formálhatok, élvezem a helyzetem, mert így megfelelően irányíthatom őket és baj nélkül kijövünk, de... De legbelül az a kisördög mindig megszólal, hogy milyen rossz ember vagyok, amiért ezt teszem velük és ilyenkor utálom magam. Mert mért kellene miattam megváltozniuk? Én nem mondhatom meg nekik, hogy milyennek kellene lenniük, még akkor sem, ha úgy lenne tényleg jó! Ilyenkor olyan gonosz vagyok... Nem? Mi a véleményetek? Tényleg rossz ember lennék? Sürgős, hosszú válaszokat kérnék tőletek! Előre is köszönöm.
*/L
Nem ilyenekre számítottam, de azért köszi a sok kedvességet... -.-
Egyáltalán nem vagyok beképzelt, általában egészséges az egóm, de néha még önbizalmam sincs. Hülye nem vagyok, úgy tudom a pszichológia nem éppen a hülyéknek való. Ribanc sem vagyok, nem tudom melyik észlény írta. Gonosz esetleg, de nem hinném.
Befolyásolom őket, de nem tudom biztosan, hogy én csinálom velük, vagy csak segítek megváltozni, és ezt csak akkor teszem, ha tényleg eléggé kell.
Hát ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, remélem még érkeznek válaszok...
Te kérdezted mi meg csak az igazat írtuk!
Nem fogok kedveskedni veled, ha nem az a véleményem, és te a véleményemet kérdezted!
Engem leginkább az zavar, hogy ezt nem kultúráltan tettétek... -.- xD
MSN - en nem tesztet küldök nekik, ezt nem így kell elképzelni.
Egyszerűen csak beszélgetek velük, rendesen, ahogy egymással szoktak az emberek, csak nem olyan felszínesen, hanem tényleg beszélgetünk. És érzem, ha változnak, de ezt nem lehet jobban megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!