Rossz ember vagy? Miért?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 22:26
4/14 anonim válasza:
Nem tudom. Ki mondja meg, hogy milyen ember vagyok?
5/14 anonim válasza:
Nem szerethet bennunket mindenki.Ezért van akinek én speciel nem vagyok a kedvence.Merthogy nme szeretem a hizelkedös embereket és nem tudok én sem hizelegni senkinek.
6/14 anonim válasza:
igen. mert csinálok olyan dolgokat amik a rossz embereket definiálják.
7/14 anonim válasza:
Kettos. Az egyik felem nagylelku eredetileg ilyen voltam gyerekkent aztan rajottem h ez nem kifizetodo es hannem tortetek nem jutok semmire; most olyan feles. Vannak dolgok amikben nagyvonalu vagyok viszont ugy erzem minden tettemet hatso szandek mozgatja. Rengeteget adok h utana a masik erezze h tartozik nekem igy kesobb nyugodt szivvel kerhetek szivesseget, mert tudom hogy o is tudja hogy nem mondhat nemet. Viszont ezek olyan dolgok amik nekem nem jelentenek erofeszitest - csak a legjobb bnomert vagyok hajlando megfesziteni magam, masokert nem.
Neha visszagondolok a 13eves onmagamra es ugy megolelgetnem mert az a lany egy igazan okos, szorgalmas, jolnevelt, tisztaszivu rendes lelek volt. En kis cukkerpofikam (L)
8/14 anonim válasza:
Ha megmondod, mit takar nálad a "rossz ember" kifejezés, válaszolok.
10/14 anonim válasza:
A tarsadalom szerint biztos, szerintem meg nem. Mondd el szerinted mi a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!