Rossz ember vagy? Miért?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 22:26
11/14 A kérdező kommentje:
Rossz,aki rossz dolgokat csinál. Például kihasznál,megaláz embereket. Szerintem ez már 1 rossz tulajdonság. De mindenki tudja szerintem,mi számit rossznak! Legfeljebb csak nem ismeri el magáról!
2011. ápr. 23. 10:06
12/14 anonim válasza:
Tegnap 18:04 vagyok.
Akkor én rossz ember vagyok, mert a poénjaim mindig sértőek valakire nézve, s ezáltal meg is alázom valamilyen szinten az illetőt. Továbbá szeretem megszívatni az ismerőseimet (persze nem olyan durván) és loptam is már életem során kisebb dolgokat (nem kell semmi komolyra gondolni). Tehát igen, részben rossz vagyok.
13/14 anonim válasza:
csúnyákat gondolok másokról, lenézem a dagadt, csúnya, igénytelen embereket. ez elég rossz, de nem tudok másra gondolni, ha meglátod egy ilyen embert.
14/14 anonim válasza:
Akkor rossz vagyok, főleg mert kihasználok mindenkit és nem szeretek senkit csak elhitetem velük, de különösebben nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!