Szerintetek ilyen testtel nem égő elmenni a balcsira? Ez nagyon kövér?
Nekem is hasonlo alakom van. En Nemetben vagyok, a multkor mentunk bnokkel strandra. Hat persze, h nem akartam...:) Egyreszest vettem fel. A csajok mondtak, h tok csini. :) Am senki nem bamult, de en se foglalkoztam vele igazabol. Voltak 3x akkora nok, mint en, falatnyi bikinibe... Akkor mer en szegyeljem magam?
Siman menjel, es ne is figyelj az emberekre, csak furodj, napozz es erezd jol magad! :)
én írtam az előbb.
azt elfelejtettem hozzáfűzni,hogy amúgy ha pasizni akarsz,az sem gond,mert ilyen cicikkel a pasik nem a hasad fogják nézni:) megakad ott fent a szemük,és ottmarad:)))
Szerintem ha a Balatonra mész,ne azzal foglalkozz,hogy mi égő és mi nem.Pihenj,napozz,élvezd a nyarat,másokra meg ne is pazarold a figyelmed^^
Ha zavar a külsőd,jön a nyár,bringázz,ússz sokat,és megoldódik :)
És ez a ,,csak Magyarországon nézik meg az embert"..nem feltétlenül..a turistákat mindenhol megnézik..akárhogy is néz ki az ember.
Engem sem érdekel, hogy ki kövér, ki nem. Na jó, egy 250 kilós embert én is megbámulnék, de aztán nem foglalkoznék vele különösebben. Az más kérdés,m hogy egy bizonyos súlyfelesleg után ez már egészségügyi gondokat okozhat, de ez nem az én problémám.
Sokkal inkább idegesítenek azok, akik füstmentes helyen dohányoznak, és rám fújják a füstöt, vagy szanaszéjjel köhögnek. Ez az undorító, nem a kövérség!
22/L
Ugyanmár! Ne foglalkozz az emberekkel. Én is hasonló cipőben evezek, de csak az alakom miatt nem mondok le a strandolásról.
Különben is, ha nem mész el, ördögi körbe kerülsz. Nekem ezt szokták mondani, ugyanis szeretek úszni, ami megy fogyaszt. Menj a Balatonra, és érezd magad jól!
Én 197 cm vagyok és mindig megnéznek az utcán. Az ilyen kis 160 cm b.zik még buliban is beszólnak , hogy milyen magas vagy.
Az USA-ban le se szarták , hogy milyen magas vagyok.
A toleranciát ott kicsit másképp értelmezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!