Nem merek elmenni a balcsira majd nyáron. Csak én látom ilyen tragikusnak?
Te a nyaralók hasát szoktad figyelni?
(nem hiszem, láttad volna, h másnak is van)
Természetesen: MENJ EL!
Nem hasszépségverseny, hanem BULI és NYARALÁS!
Ha még nyáron is annyira fog zavarni, akkor vehetsz egy egyberészes úszódreszt.
Addig használj olyan testápolót, amit az ilyen csíkokra ajánlanak!
Egyáltalán nem gyerekes az egyberészes... miért lenne az? Nekem pl. csak egyberészes van, de olyan 50-es évek stílusú, mint pl. Marilyn Monroe-s képeken van... mindenki szerint csini. Ja és vékony vagyok, tehát nem azért veszek egyberészes fürdőrucit, mert lenne takargatnivalóm, hanem sztem irtó szexi tud lenni.
Szerintem ne stresszelj a csíkok miatt, elvégre szinte mindenkinek van, de legalábbis narancsbőr biztosan! :P
(Mostmá kérek jutalékot!!)
hát ez jó. Hidd el, mindenki a saját hurkájával, horpaszával, csíkjával van elfoglalva.
Nehogy kihagyd emiatt nem csak a Balcsit, de bármilyen élményt!
anno én is ilyenekért rinyáltam,h ducibb vagyok,akikkel voltam ők,meg mind vékonyak.de szerintem az a lényeg hogy jól érezd magad,ne törödj mások véleményével. :)
ennyi erövel nem sokan mennének strandolni,ha azok mennének akiknek tökéletes az alakjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!