Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ilyen testtel nem...

Szerintetek ilyen testtel nem égő elmenni a balcsira? Ez nagyon kövér?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 25. 12:29
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Járnak ennél kövérebbek is strandolni...
2010. ápr. 25. 12:32
 2/43 anonim ***** válasza:
68%

Ha tetszeni akarsz a férfiaknak, akkor égő. Ha nem érdekel mások véleménye, akkor menj nyugodtan.

Te is tudod, hogy kövér vagy, nem?

2010. ápr. 25. 12:35
 3/43 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy csak Mo-on nézik egyfolytában az emberek, hogy a másik hogy néz ki, ha kimész külföldre, a fene sem nézi meg a másikat!

Véleményem szerint nyugodtan elmehetsz a Balatonra, esetleg ha tudsz olyan bikinit vegyél fel, ami előnyösebb, mondjuk a nyakbakötős felső és egy olyan alsó, aminek az oldalán vastagabb az anyag, vagy esetleg egy egyberészes fürdőruha.

28/L

2010. ápr. 25. 12:39
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
utolsó voltam, látom nyakbakötős a felsőd, az előbb nem figyeltem
2010. ápr. 25. 12:40
 5/43 anonim ***** válasza:
40%
A bal kezed jobban fel van puffadva mint a jobb, ez akár jelenthet szívproblémákat is, ha tovább fajul még szívinfartust is kaphatsz.
2010. ápr. 25. 12:42
 6/43 A kérdező kommentje:
lehet csak az árnyék olyan de köszi:)
2010. ápr. 25. 12:48
 7/43 anonim ***** válasza:
39%

" Az a baj, hogy csak Mo-on nézik egyfolytában az emberek, hogy a másik hogy néz ki, ha kimész külföldre, a fene sem nézi meg a másikat! "

A nagy francokat nem! :D

2010. ápr. 25. 12:52
 8/43 anonim ***** válasza:
55%

miért?téged megnéztek?

Angliában nem nézik az embereket, tapasztalatból mondom, én sem törődtem vele, ki hogy néz ki, mondjuk én itthon sem

2010. ápr. 25. 12:54
 9/43 anonim ***** válasza:
94%

ma 12:52-nek.

Aki azt írta,hogy külföldön nem nézik meg az embert igaza van.Én Angliában élek,és senki nem nézi meg a másikat,hogy néz ki.Mindenki úgy öltözködik,olyan kövér vagy vékony ahogy neki tetszik,és nem foglalkoznak senkivel..Amikor kijöttem,csak pislogni tudtam,hogy egyesek mit képesek felvenni,vagy éppen milyen kinézetük van.Ma már nekem is tök természetes ha egy túlsúlyos nőt látok olyan topban,hogy a hasa kint van,és miniszoknyában..Már nem érdekel,és ha ő így érzi jól magát,akkor engem sem zavar..

Tényleg csak Magyarországon csámcsognak másokon pedig senki sem tökéletes.

Kedves kérdező.Nyugodtan mehetsz strandra.Ha valakinek nem tetszik az alakod akkor az menjen haza vagy ne nézzen rád!Úgy vagy jó ahogy vagy..magadnak akarj megfelelni,ne másoknak..

2010. ápr. 25. 13:42
 10/43 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy Mo-n sem foglalkoznak nagyon vele. Én régen mindig azt hittem, mikor mentünk h így meg úgy fognak foglalkozni minden kis sz@rsággal és egyáltalán nem.
2010. ápr. 25. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!